ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

26η DETROP & 7η ARTOZYMA 2016
18/08/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η γαστρονομική παράδοση της πολυπολιτισμικής Θεσσαλονίκης, που αποτέλεσε σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών και ο σύγχρονος, δυναμικός και εξωστρεφής κλάδος των τροφίμων-ποτών, συναντώνται από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016στην 26η DETROP BOUTIQUE Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και στην 7η ARTOZYMA Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της DETROP του 2015, η DETROP BOUTIQUE έρχεται να συνεχίσει το έργο της τα ζυγά έτη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους μικρούς παραγωγούς οι οποίοι έχουν την ανάγκη προβολής και δικτύωσης των προϊόντων τους, σε ετήσια βάση, στις αγορές του εξωτερικού που αναζητούν το καλό, ποιοτικό και διαφορετικό ελληνικό προϊόν.

Την ίδια στιγμή, η εκ νέου υλοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA απαντά στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

Οι δύο εκθέσεις θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, αλλά και τα Βαλκάνια, καλύπτοντας την ανάγκη για οικοδόμηση συνεργασιών και εμπορικών επαφών.

Με βάση τα ανωτέρω, σας καλούμε να συνδράμετε, για ακόμη μια φορά, για μια δυναμική εκπροσώπηση της περιφέρειας σας στη μοναδική με εξαγωγικό προσανατολισμό και έμφαση στα ελληνικά προϊόντα έκθεση Τροφίμων-Ποτών της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΘ-HELEXPO προσφέρει έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών καθώς και έναν από τους πλέον κεντρικούς χώρους της Έκθεσης.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss