ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

12Η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - 2-7 Σεπτεμβρίου 2015
31/08/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Για να ανοίξουν οι πύλες της σημαντικότερης Αγροτικής Έκθεσης είναι θέμα χρόνου. Θέμα χρόνου είναι και να ξεκινήσουν τα Δωρεάν Σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 12ης Παγκρήτιας Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου.
 
Social Media Marketing, «Προωθώ τα προϊόντα μου στα Social Media»,Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά, Branding, Ανάπτυξη της Υπαίθρου της Κρήτης και μια σημαντική ημερίδα από το ΤΕΙ της Κρήτης (Σχολή Γεωπονίας, Διατροφής & Διαιτολογίας) στην οποία θα αναπτυχθούν θέματα όπως ο καταρροϊκός πυρετός στα πρόβατα, Εναλλακτικές-συμπληρωματικές καλλιέργειες με οικονομικό ενδιαφέρον, η ξυλέλα της ελιάς, Αγροτουρισμός, Οινοτουρισμός, Προσκυνηματικός Τουρισμός και πολλά ακόμη. Όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ!
 
Επισκεφτείτε τη 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στον αγροτικό & κτηνοτροφικό τομέα.
 


 

Στο πλαίσιο της 12ης Παγκρήτιας Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου πραγματοποιείται το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου με συναυλίες & δωρεάν θεατρική παράσταση.
 Στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ εμφανίζονται οι: Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Πάνος ΚατσιμίχαςΚίτρινα ΠοδήλαταImam Baildi, Μιχάλης Τζουγανάκης, Βασίλης Σκουλάς – Παναγιώτης Λάλεζας στη Δωρεάν Μουσικόχορευτική Παράσταση «Κρήτη-Πελοπόννησος Ένα βράδυ μαζί» και τέλος η Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Κυρία Σιντορέ και η Μουσικη Ορθογραφία» και όλα αυτά στο πανέμορφο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου.

Εισιτήρια 10.00€/μέρα Προπώληση // 12.00/μέρα Ταμείο // Περιορισμένα εισιτήρια για όλες τις μέρες 25.00€
Προπώληση εισιτηρίων

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss