ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

26η DETROP BOUTIQUE & ARTOZYMA 2016
22/10/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Στις 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016 η ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ διοργανώνει την 26η DETROP BOUTIQUE, Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας, παράλληλα με την 7η ARTOZYMA Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων.

Η DETROP BOUTIQUE, απευθύνεται σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους που ασχολούνται με την παραγωγή ποιοτικών, παραδοσιακών και πιστοποιημένων  προϊόντων. Ως εκ τούτου, η DETROP BOUTIQUE αποτελεί την επιλεκτική, ‘γκουρμέ’ και εξίσου δυναμική εκδοχή της μεγαλύτερης  διεθνούς έκθεσης Τροφίμων-Ποτών στη ΝΑ Ευρώπη«DETROP».

Στη διοργάνωση του 2016 κυρίαρχο θεματικό αφιέρωμα θα αποτελέσει το Cheese & Wine, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρευρεθούν οι δυο κλάδοι στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή, παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα θα εκθέσουν τα προϊόντα τους και θα πλαισιώσουν το χώρο γευσιγνωσίας. Μέσα από τις πολυάριθμες εκδηλώσεις θα δώσουν ζωή στα ίδια τους τα προϊόντα και την ευκαιρία να τα συνδυάσουν με τα ανάλογα κρασιά, δημιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν ως εργαλεία πώλησης για την προώθηση των προϊόντων τους. Από το παρακάτω link μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό έντυπο:http://detropboutique.helexpo.gr/detropboutique/sites/default/files/newsletter/2016/4th_EL_EN/news.htm

Οι δύο εκθέσεις θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, αλλά και τα Βαλκάνια. Με απόλυτα στοχευμένη διαφημιστική προβολή στις χώρες – στόχους αλλά και τη διεξαγωγή σημαντικών παραλλήλων εκδηλώσεων, θα προσελκύσουν εξειδικευμένους επισκέπτες από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα.

Με βάση τα ανωτέρω, σας καλούμε να συνδράμετε, για ακόμη μια φορά, για μια δυναμική εκπροσώπηση των μελών του επιμελητηρίου σας, στη μοναδική με εξαγωγικό προσανατολισμό και έμφαση στα ελληνικά προϊόντα έκθεση Τροφίμων-Ποτών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΘ-HELEXPO προσφέρει έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών καθώς και έναν από τους πλέον κεντρικούς χώρους της Έκθεσης.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss