ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

«6η Διεθνής Έκθεση Medwood - Η έκθεση κλειδί»
05/02/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

logogr_F19136.jpg 

 

Η έκτη κατά σειρά έκθεση MEDWOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των υλικών, του ξύλου και των νέων τεχνολογιών. 

 

Βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι: είδη ξυλείας, υλικά επιπλοποιίας και κουζίνας, ξύλινα κουφώματα, πέργκολες, σκέπες/στέγες, decking, πατώματα, εσωτερικές σκάλες, ξύλινα σπίτια, ειδικές κατασκευές, διακοσμητικές επιφάνειες, καινοτόμα υλικά και εργαλεία-μηχανήματα.

 

Στην έκθεση θα συναντήσει κανείς ένα μεγάλο αριθμό εκθέτων, χιλιάδες επισκέπτες  από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού, όλοι προερχόμενοι από τους  επαγγελματικούς χώρους των διαφορετικών τομέων της φετινής έκθεσης καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες. Σε αυτή την έκθεση θα λάβει χώρα το  SurfaceEvent 2016 (9 Απριλίου)σχετικά με τα καινοτόμα υλικά και τις επιφάνειες από επαγγελματίες κύρους.

 

Στόχος της έκθεσης είναι να ενημερωθούν οι εταιρείες ξύλου-επίπλου και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για τις καινοτομίες και νέες τάσεις στoσχεδιασμό και στην πράσινη αρχιτεκτονική και δόμηση. Έμφαση δίνεται στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειας και η προσέγγιση στον τουριστικό/ξενοδοχειακό κλάδο.

 

Παράλληλες εκθέσεις τις ίδιες μέρες αλλά σε διαφορετικές αίθουσες θα είναι οι: «DOMOTEC- Δόμηση, Ανακαίνιση, Εξοικονόμηση», BUILDINGGREEN, και ELECTROTEC & Σαλόνι Φωτισμού.

 

Η MEDWOOD 2016  θα υποστηριχτεί από την διοργανώτρια εταιρεία της, Medexpo Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Η Medexpo Α.Ε. υποστηρίζει την έκθεση με ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

 

<<ΤΕΛΟΣ>>

 

Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις και εγγραφή στο event μπορείτε να επισκεφτείτε την παρουσίαση της έκθεσης μας στην ιστοσελίδα www.medwood.gr , την σελίδα μας στο facebook Medwood ή να επικοινωνείτε στο e-mail: info@medwood.gr, τηλ.: 210 2931011, δ/νση: Δοϊράνης 65 11363 Αθήνα.

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss