ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

7ο AGRO QUALITY FESTIVAL καθώς και 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ
15/02/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 Σας ενηµερώνουμε  για το 7ο AGRO QUALITY FESTIVAL καθώς και το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ, που θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου 2016.

Αυτά τα δύο µεγάλα γεγονότα θα τα επισκεφθούν τόσο εξειδικευµένο εµπορικό κοινό αποτελούµενο από διευθυντές και στελέχη εµπορικών αλυσίδων, εξαγωγικών εταιριών και δικτύων διανοµών, όσο και πάνω από 15.000 καταναλωτές και φίλοι της γεύσης. Τα Φεστιβάλ έχουν πλέον καταστεί οι σηµαντικότεροι θεσµοί στον τοµέα των πιστοποιηµένων ελληνικών προϊόντων ενώ η συµµετοχή έχει ξεπεράσει τους 100.000 επισκέπτες τα τελευταία 6 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 5.000 τετραγωνικά µέτρα ενώ πάνω από 1.000 εκθέτες έχουν συµµετάσχει. (Μ.Ο: 200 εκθέτες ανά έτος). Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθµούς πανελλήνιας εµβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο έχουν αναδείξει τις δύο εκθέσεις στον Ηγέτη της κατηγορίας.

Στην κάτοψη του σχεδίου, οι εταιρείες που θα είναι µε γαλακτοκοµικά προϊόντα θα είναι στον ΤΟΜΕΑ 2 και οι εταιρείες µε τρόφιµα θα είναι στον ΤΟΜΕΑ 1. Για περισσότερες πληροφορίες και τη συµµετοχή σας µπορείτε να επικοινωνήσετε: στον Τοµέα του Agro Quality Festival µε τις κυρίες Ειρήνη Ψαχούλια, 2103622205, κιν, 6974305957, και Χριστίνα Καραγιάννη ενώ στον Τοµέα Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού µε την κυρία Μαριάννα Πανταλέων και τον κύριο Κωνσταντίνο Κούκη, στα τηλέφωνα 2103610265 και 6981313209 ή µέσω e-mail στο info@edpa.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
7oagroqualityfestival4_F31540.zip

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss