ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ''ELEC.TEC 2016'' / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ MEC
23/02/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη διεθνή έκθεση διεθνή έκθεση Ηλεκτρολογικού Υλικού & Φωτισμού Elec.Tec, που διοργανώνεται στο MEC Παιανίας από τις 26 ως τις 29 Φεβρουαρίου 2016. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται για τους 80 εκθέτες που συμμετέχουν αλλά και για τις σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που προετοιμάζονται με την ευθύνη μιας εταιρείας της «Τεχνοεκδοτικής / Τ-Press».

Το συνεδριακό πρόγραμμα αρχίζει λίγο πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης με μια ιδιαίτερα δυναμική εκδήλωση που έχει οικονομικό και επιχειρηματικό χαρακτήρα. Μήνυμα επανεκκίνησης της Οικονομίας στέλνει η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» με την ειδική εκδήλωση «Τάσεις, Προτάσεις & Restart στην Αγορά».

Στην Αίθουσα Β του Εκθεσιακού Κέντρου MEC, από τις 3 μ.μ. ως τις 6 μ.μ. θα παρελάσουν δεκατέσσερις διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα φωτίσουν την οικονομική δραστηριότητα, το ύφος και το προφίλ ενός δυναμικού κλάδου της εθνικής οικονομίας, του Ηλεκτρολογικού Υλικού & Φωτισμού.

Το ρόλο του βασικού ομιλητή θα έχει ο πρόεδρος της Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.(ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) κ. Βασίλης Κορκίδης.

Στη συνέχεια, κορυφαίοι παράγοντες της αγοράς θα παρουσιάσουν case studies, success stories, αλλά και καινοτόμες λύσεις για νέες επενδύσεις, επιχειρηματικότητα και εξαγωγές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το ενημερωτικό μέρος της εκδήλωσης που αφορά στην εφαρμογή νέων ευρωπαϊκών Οδηγιών. 

Το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας με ένα κλικ εδώ.

μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Μια λαμπερή βραδυά

 

Ένας νέος θεσμός διάκρισης και επιβράβευσης του R&D και της παραγωγής προϊόντων στην Ελλάδα γεννιέται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχάνων – Βιοτεχνών και Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού.

Η διαδικασία προβλέπει κατ’ αρχήν την διανομή φυλλαδίου παρουσίασης των προϊόντων, σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού και συνδέσμους ηλεκτρολόγων, όπου επαγγελματίες και καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να αξιολογήσουν τα προϊόντα.

Στη συνέχεια οι εταιρίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θα εκθέσουν τα προϊόντα τους σε κοινό περίπτερο στη διεθνή έκθεση “Εlec.Τec”, όπου οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την δυνατότητα αξιολόγησής τους.

Η τελετή απονομής διακρίσεων των ελληνικών προϊόντων με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ» θα γίνει το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου σε αίθουσα εκδηλώσεων & εστίασης του M.E.C. Παιανίας, σε συνδυασμό με επίσημο δείπνο. 

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ.

 

Οι εταιρικές εκδηλώσεις

 

Το συνεδριακό πρόγραμμα της διεθνούς εκθέσεως “Elec.Tec” θα κορυφωθεί με τρεις εταιρικές εκδηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου η εταιρεία Astron Electric παρουσιάζει στην Αίθουσα Β’ του εκθεσιακού κέντρου MEC «Πρακτικές τεχνικές για την αντικατάσταση συμβατικών λαμπτήρων, με λαμπτήρες LED» και «Παρουσίαση της νομοθεσίας για τον ενεργειακό συμψηφισμό φ/β συστημάτων». Η εκδήλωση αρχίζει στις 6:30’ το απόγευμα και αναμένεται να τελειώσει στις 8:00’ μ.μ.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου η εταιρεία “Microlink Technology & Security παρουσιάζει στην Αίθουσα Β’ του MEC μια εκδήλωση που δείχνει το στίγμα της νέας εποχής. Η εκδήλωση τιτλοφορείται «WiFi Έξυπνο Σπίτι – Μονάδα έξυπνης διαχείρισης εντολών». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου η εταιρεία “LiGHTiNG3, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής του λογισμικού μελετών φωτισμού RELUX,θα προσφέρει, κατόπιν κλήρωσης, σε έναν τυχερό επισκέπτη της έκθεσης ένα δωρεάν σεμινάριο RELUX αξίας €350. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 18:00 στο stand της εταιρείας.

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss