ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

900 εκθέτες (15 μέλη του ΕΒΕ Φθιώτιδας) στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
07/03/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

  • 900 εκθέτες στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!
 Όλη η αγορά περιμένει με ανυπομονησία τη διοργάνωση της 3ης FOOD EXPO, που θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που έγινε ποτέ στη χώρα μας! 15 από τις 9οο επιχειρήσεις είναι μέλη του Επιμελητήριου Φθιώτιδας και με την πλήρη στήριξη γιά την χωρίς κόστος συμμετοχή των στο εκεί περίπτερο από κοινού με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Πλήρως αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, με ακόμη υψηλότερο διαφημιστικό budget, πλαισιωμένη από πολλές καινοτόμες δράσεις και μετά την οργανωμένη προβολή της διεθνώς, η 3η FOOD EXPO 2016 θα συγκεντρώσει περισσότερους από 900 Έλληνες και ξένους εκθέτες, και θα αποτελέσει ένα ανεπανάληπτο εμπορικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη!


Η έκθεση που έχει ανάγκη ο κλάδος Τροφίμων & Ποτών
Αυτή τη στιγμή οι ελληνικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών έχουν ανάγκη από μια μεγάλη έκθεση, καθώς ο κλάδος τους είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας. Η έκθεση FOOD EXPO διαδραματίζει ακριβώς αυτόν τον ρόλο: Αποτελεί μια σπουδαία προσπάθεια τόνωσης του εγχώριου εμπορίου Τροφίμων & Ποτών και προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του κόσμου.
 
 
Πλούσιες θεματικές εκδηλώσεις
Η ανάδειξη της μοναδικής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, η κυρίαρχη θέση τους στην πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής και οι εξαγωγικές προοπτικές τους στην παγκόσμια αγορά, είναι οι βασικοί άξονες των παράλληλων εκδηλώσεων που θα οργανωθούν στο πλαίσιο της 3ης FOOD EXPO 2016.  Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση θα φιλοξενήσει τα ακόλουθα special events:
 
Mediterranean Food Experience - Ένα πανόραμα γαστρονομικών εκδηλώσεων
Ένα τριήμερο φεστιβάλ γαστρονομίας πρόκειται να φιλοξενηθεί στην 3η FOOD EXPO, με αμέτρητες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και events, που θα έχουν στόχο να αναδείξουν τον γαστρονομικό πλούτο και τη διατροφική αξία της Μεσογειακής διατροφής.

Food Seminars - Στα πλαίσια της 3ης FOOD EXPO θα φιλοξενηθεί μια σειρά σημαντικών εισηγήσεων μικρής διάρκειας με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες παραγωγούς, τους λιανεμπόρους, τους διανομείς και την οργανωμένη λιανική.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss