ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ CHINAHOMELIFE ΤΟΥΡΚΙΑ 2016
06/04/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 
ΑΘΗΝΑ, 05.04.2016
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ
CHINAHOMELIFE ΤΟΥΡΚΙΑ 2016
 
Κατά τις ημερομηνίες 2–4 Ιουνίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση CHINAHOMELIFETURKEY 2016 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, στον εκθεσιακό χώρο İstanbul Expo Center (IFM) στο Yeşilköy, με την επιχορήγηση της ASEXPO International Organization Consulting Inc.. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται Επιχειρηματική Αποστολή από την Ελλάδα.
Η Κίνα είναι ένας απομακρυσμένος προορισμός για τους Ευρωπαίους και η Κωνσταντινούπολη στοχεύει με την CHINAHOMELIFEνα είναι μια γέφυρα που θα ενώσει την Ασιατική αγορά με την Ευρωπαϊκή και προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για τις ανάγκες των επιχειρηματιών που θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της Μέσης Ανατολής. Θα πάρουν μέρος 800 εταιρείες με πάνω από 50.000 προϊόντα.
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:
·         Home Textiles (Λευκά είδη, Κουρτίνες, Πετσέτες, Μπουρνούζια ,κτλ.).
·         Ταπετσαρίες (Επίπλου, Τοίχου, Δαπέδου, κτλ.).
·         Υφάσματα (Πρώτες  ύλες υφασμάτων, Αξεσουάρ υφασμάτων και Χαλιά, κτλ.).
·         Έπιπλα (Σαλόνια, Κρεβατοκάμαρες, Τραπεζαρίες, Παιδικά δωμάτια), Έπιπλα Κουζίνας, Έπιπλα Μπάνιου και Εξοπλισμός επίπλων. Πλαστικά προϊόντα Μπάνιου και Κουζίνας, κτλ.
·         Είδη οικιακής  χρήσης και Υαλικά. Διακοσμητικά Προϊόντα και Είδη Δώρων, κτλ.
·         Οικοδομικά Υλικά (Ξύλα, Πόρτες, Παράθυρα, Υλικά Μόνωσης, Αυτόματες Πόρτες, Εργαλεία, Κατασκευαστικά υλικά και εξαρτήματα, Υλικά Κεραμικών Πλακιδίων και Αξεσουάρ, Βαφές, Χημικά), Συστήματα Θέρμανσης, κτλ.
·         Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά είδη (Συστήματα Φωτισμού, Εσωτερικός και Εξωτερικός Φωτισμός, Βιομηχανικός Φωτισμός, Διακοσμητικός Φωτισμός, Led Φωτιστικά, Φωτιστικά για ταμπέλες, Διάφορα υλικά και εξαρτήματα Φωτισμού).Οικιακές Ηλεκτρικές Συσκευές, κτλ.
·         Ένδυση και Αξεσουάρ (Γυναίκεια - Ανδρική και Παιδική ένδυση, Αθλητική Ένδυση, Βραδινή Ένδυση, Πλεκτά, Τζιν, Εσώρουχα, Μαγιό, Κάλτσες, Δερμάτινα, Υφάσματα Ενδυμάτων, Υλικά για Αξεσουάρ Ένδυσης),Υποδήματα και Τσάντες, κτλ.
 
Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (2-4 Ιουνίου 2016) η διοργανώτρια εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα διαμονής δύο εκπροσώπων απο κάθε εταιρεία για 2 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο. Ακόμα για τις επιχειρηματικές σας συναντήσεις μπορείτε να επωφεληθείτε από την αίθουσα VIP του εκθεσιακού χώρου και για την καλύτερη επικοινωνία σας από τους μεταφραστές Ελληνικά - Τούρκικα - Κινέζικα.
 
Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (2 - 4 Ιουνίου 2016). Παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την εταιρεία μας. Με την έγκριση της συμμετοχής σας θα υπάρχει μια χρέωση 60 ευρώ για επιβεβαίωση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
 
Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και να την στείλουν το αργότερο μέχρι 29 Απριλίου 2016 στοe-mail: fatme@asexpo.org  και asexpofatme@gmail.com
 
 
Με εκτίμηση,
Fatma Hoca
Τηλ: 698 642 72 87

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss