ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

''EGNATIA EXPO 2016'' 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
04/05/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Σε μια δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή για  τη χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο, η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισαν για ακόμη μια φορά  να «βγουν μπροστά», να στηρίξουν έμπρακτα  τα μέλη τους και να δώσουν ώθηση και ελπίδα στις επιχειρήσεις του νομού, συν-διοργανώνοντας την 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας EGNATIAEXPO 2016, μια  έκθεση αξιώσεων, «ανάσα» στις σχέσεις των εμπόρων με το ευρύ κοινό.

Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Είμαστε  βέβαιοι  λοιπόν, ότι ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί και η Έκθεση EGNATIAEXPO 2016η οποία θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα, από την Τετάρτη 8 έως την Δευτέρα 13 Ιουνίου  2016 και θα την χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και εκθεμάτων προς τους συμμετέχοντες αλλά και τους επισκέπτες.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν αναμένουμε να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας  για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σας στην έκθεσή μας, δίνοντας μας με την παρουσία σας δύναμη να συνεχίσουμε, να την αναδείξουμε και να την καθιερώσουμε ως θεσμό στο νομό και στην περιφέρειά μας και σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας σχετικά με την έκθεση.

Σας αποστέλλουμε ένα αρχείο PDF το οποίο περιέχει το πληροφοριακό υλικό της έκθεσης. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 24630-27625 , 6909 909 500 (Σοφοκλής Μποτονάκης).

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
egnatiaexpo20168_F21819.zip

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss