ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «ANUGA» 7-11 Οκτ. 2017 στην Κολωνία – Γερμανία
22/02/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ έχοντας ως βασικό του μέλημα την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των προϊόντων των επιχειρήσεων – μελών μας και συνεχίζοντας την πολιτική της εξωστρέφειας και την παρουσία του μέσα από τις επιχειρήσεις του νομού μας σε εκθέσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού συμμετέχει στην πρωτοβουλία συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας για την από κοινού παρουσία παραγωγών και επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, “ ANUGA 2017”.

  Η Έκθεση θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE και θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών, η οποία διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια, και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των εξαγωγικών δραστηριοτήτων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα.

 Οι εκθέτες που θα το αποφασίσουν, θα συμμετάσχουν σε ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειάς που θα μας παρέχει το ENTERPRISE GREECE, ο εθνικός φορέας προώθησης εξαγωγών.

  Κατόπιν συνεννόησης με τους ιθύνοντες του φορέα, καταλήξαμε σε σχεδιασμό ενιαίου περίπτερου της Περιφέρειας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στην διάθεσή του λειτουργικά minimum 9 τ.μ.

  Για επιπλέον προαιρετικές παροχές και εξοπλισμό υπάρχουν επιπλέον επιβαρύνσεις τις οποίες θα αποφασίσει ο κάθε εκθέτης σε συνεννόηση με το ENTERPRISE GREECE.

  Πέρα από τον συντονισμό της αποστολής μας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του Στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας θα καλύψει οικονομικά το 35% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη. Το συνολικό κόστος περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου, την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό, την αποστολή των εκθεμάτων, καθώς και το registrationfee.Στο συνολικό κόστος, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

  Πέρα από την ενίσχυση της Περιφέρειας, υπάρχει βούληση εκ μέρους του Επιμελητηρίου μας να συνδράμουμε και εμείς οικονομικά για μέρος από το κόστος συμμετοχής στην έκθεση των μελών μας. Το ποσό που θα επιδοτήσει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε κάθε επιχείρηση – μέλος μας που θα αποφασίσει να συμμετάσχει, ανέρχεται σε 1500 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

  Παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις μας επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 3 Μαρτίου 2017, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISEGREECE (αποστολή στο e-mail:k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr) και κοινοποίηση στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr , παράλληλα επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας (τηλ. 2231022112, φαξ. 2231030985, e-mail: info@fthiotidoscc.gr , υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρ. Παπαβασιλείου), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Συνημμένα βρείτε το ενημερωτικό σημείωμα για την έκθεση από το ENTERPRISE GREECE, τον κανονισμό συμμετοχής και την αίτηση συμμετοχής.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Πληροφορίες-Αιτήσεις Συμμετοχής

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss