ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Ξενοδοχείων - Καταστημάτων και Αφιέρωμα Πισίνας στις INFACOMA & AQUATHERM ATHENS 2-5 Μαρτίου 2017
27/02/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Στη διεθνή επαγγελματική έκθεση Aquatherm, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου 2017, παράλληλα με τη μεγαλύτερη έκθεση δόμησης και κατασκευών, Infacoma, στο Εκθεσιακό  & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι, ιδιαίτερη βαρύτητα αναμένεται να δοθεί στον τομέα του εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων και της κατασκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων πισίνας, σπα και σάουνας.

 Η αναγκαιότητα αναβάθμισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος  και ειδικότερα των εγκαταστάσεων φιλοξενίας, ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες τάσεις της εποχής και στα επιτακτικά “θέλω” των επισκεπτών, αποτυπώνεται σε μια έντονη δυναμική στον κλάδο του εξοπλισμού και της κατασκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων πισίνας, σπα και σάουνας.
 

Ιδιαίτερα αισθητή είναι η εκπροσώπηση των εταιρειών με αντικείμενο την πισίνα – σπα – σάουνα, όπου οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου έχουν δημιουργήσει στο ΗΕLEXPO MAROUSSI ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κι εντυπωσιακό θεματικό σαλόνι πισίνας. Η έκθεση έχει τη στήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Πισίνας και Υδρομασάζ (ΣΕΕΠΥ) και αποδεικνύει τη διαρκή ανοδική τάση του κλάδου.

 Στην Aquatherm  παρουσιάζονται επίσης πολλές όσο και διαφορετικές κατασκευαστικές προτάσεις, σύγχρονα υλικά, καινοτόμες τεχνολογίες μείωσης του συνολικού κόστους κτήσης και λειτουργίας, που φροντίζουν ταυτόχρονα και για την ενίσχυση του “πράσινου” αποτυπώματος των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και δομών φιλοξενίας.

Δείτε όλους τους εκθέτες της Aquatherm Athens 2017!

Infacoma Athens & Aquatherm Athens:
Ραντεβού από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου 2017 στο HELEXPO MAROUSSI! 
(Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι)

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss