ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην αγορά του Καναδά
03/03/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η οικονομία του Καναδά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες και πιο αναπτυσσόμενες παγκοσμίως. Με ονομαστικό ΑΕΠ που ανέρχεται σε 1,5 τρις δολάρια και συνολικό πληθυσμό που ξεπερνά τους 35 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί μια εξαιρετικά ελκυστική αγορά, για οποιαδήποτε εξαγωγική επιχείρηση.

Εμπορικές Σχέσεις με την Ελλάδα
Οι εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τον Καναδά βρίσκονται διαχρονικά σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ παράλληλα η χώρα μας έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα προς αυτή την πλευρά του πλανήτη.

Το εμπορικό μας ισοζύγιο με τον Καναδά για το 2015 ήταν έντονα πλεονασματικό , καθώς οι εξαγωγές μας σημείωσαν άνοδο τις τάξεως του 23% έναντι του 2014.

Σημαντική θέση στην εξαγωγική αυτή προσπάθεια κατέχουν τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό που φτάνει το 43% !

Συμφωνία CETA
Η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης - Καναδά (CETA), που υπογράφηκε πριν από λίγες ημέρες, έρχεται να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην οικονομική δραστηριότητα που έχει αναπτύξει η χώρα μας με τον Καναδά, με μια σειρά από διευκολύνσεις προς τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις , όπως η εξάλειψη ή μείωση δασμών σε ποσοστό που φτάνει το 98,7% και η δυνατότητα που θα έχουν οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις να υποβάλλουν προσφορές σε δημόσιους διαγωνισμούς.
 

Διεθνής Έκθεση "Sial Canada 2017"

Η Promo Solution αντιλαμβανόμενη τις εξαιρετικές ευκαιρίες που υπάρχουν για τις ελληνικές εξωστρεφείς επιχειρήσεις σε αυτή την τόσο μεγάλη και σημαντική αγορά, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "Sial Canada", που θα πραγματοποιηθεί στο Τορόντο, το διάστημα 02 - 04 Μαΐου , στο εκθεσιακό κέντρο Enercare Center.
 
Η Sial Canada αποτελεί μέλος τουSial Group και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση εδώ και 13 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια η έκθεση διοργανώνεται εναλλάξ μεταξύ Μόντρεαλ και Τορόντο.

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο μεγάλες που πραγματοποιείται στον Καναδά αλλά και σε ολόκληρη την Βόρεια Αμερική στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών και  η μοναδική στην χώρα που προσφέρει σε εκθέτες και σε επισκέπτες ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών ευκαιριών, αφού αποτελεί και εφαλτήριο εισόδου για μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, αυτή των Η.Π.Α.
 
Προωθητικές Ενέργειες 
 
Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί το "Hosted Buyer Program", που περιλαμβάνει εξατομικευμένες Β2Β συναντήσεις για όλους τους εκθέτες με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς του Καναδά και των Η.Π.Α.

Βράβευση των πιο καινοτομικών προϊόντων της χρονιάς και ξεχωριστή προβολή τους σε χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων, αφιερωμένο μόνο σε αυτά.
 
Τελευταία Ευκαιρία Συμμετοχής!

Αξιοποιήστε την ευκαιρία και προβάλλετε την επιχείρησή σας σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες αγορές της Αμερικής, αλλά και του κόσμου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας και είμαστε στην διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Υπεύθυνος Έκθεσης: Πέτρος Πίγκος
Email: p.pingos@promosolution.net, info@promosolution.net
Τηλεφωνο: 210 9630630, 210 9690720


*Δηλώσεις Συμμετοχής έως τις 20 Μαρτίου 2017!

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss