ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

7η Παγκρήτια έκθεση ''ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & τοπικές γεύσεις Ελλάδας''
13/03/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η 7η Παγκρήτια έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & τοπικές γεύσεις Ελλάδας" ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό για εννέα ημέρες, από τις 6 έως τις 14 Μαΐου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα.

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας έκθεσης "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση" και της θερμής υποδοχής που τους επιφύλαξε το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η έκθεση αυξάνει τις ημέρες λειτουργίας της και θα πραγματοποιηθεί για εννέα πλέον ημέρες και συγκεκριμένα από το Σάββατο 6 Μαΐου έως και την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στο Νέο Φάληρο.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παράλληλα με τα Κρητικά προϊόντα, η φετιν­ή διοργάνωση θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει εκθέτες και παραγωγούς από την υπόλοιπη Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες της, να γνωρίσουν γεύσεις και ιδιαίτερα προϊόντα, που παράγονται σε κάθε γωνιά του τόπου μας .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ - ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Με την επέκταση των ημερών της έκθεσης από τέσσερις σε εννέα, αλλά και με τη συμμετοχή εκθετών και από άλλες περιοχές της χώρας, θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κοινό να την επισκεφθεί και να πολλαπλασιαστούν οι ήδη δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και να απολαύσουν αγνά Κρητικά προϊόντα και ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα, απευθείας από τους παραγωγούς.

Επίσης, είναι σίγουρο ότι, θα δοθεί η δυνατότητα στους εμπορικούς επισκέπτες, σούπερ και μίνι μάρκετ, δίκτυα διανομής, εταιρίες εστίασης και άλλους, που θα έχουν περισσότερες ημέρες στη διάθεση τους, να γνωρίσουν με μεγαλύτερη ευχέρεια τη δραστηριότητα των εκθετών και να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας μαζί τους.

Η έκθεση έχει θεσμοθετηθεί ως το ετήσιο ραντεβού συνάντησης των παραγωγών με το κοινό της Αττικής και πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ όλες οι διοργανώσεις της στηρίζονται και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα Υπουργείων, Δήμων, Επιμελητηρίων, οργανισμών, πολιτιστικών σωματείων και δεκάδων άλλων φορέων.

9 ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ 
ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Η νέα διοργάνωση υπόσχεται για εννέα ημέρες ότι θα σας ταξιδέψει σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού, που θα αναδείξει όλες τις πτυχές των ιδιαίτερων πολιτιστικών παραδόσεων της χώρας.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Οι εκθέτες καλούνται να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους με εκθεσιακό περίπτερο, σε αυτό το κορυφαίο γεγονός και να δώσουν την προοπτική που αξίζει στη δική τους δραστηριότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στο www.pagritiaekthesi.gr και στα τηλέφωνα2810213318 και 6932430433.

 

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ

Η νέα διοργάνωση θα καλύπτει έκταση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, όπου θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, παραγωγοί καινοτόμων προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, φορείς και Δήμοι, που με τη συμμετοχή τους θέλουν να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους και να στηρίξουν τους τοπικούς παραγωγούς.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων , που πραγματοποιούνται με την πολύτιμη στήριξη των Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων της Αττικής, με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Σωματείων από άλλες ιδιαίτερες περιοχές της χώρας, όπως επίσης και με εξέχουσες προσωπικότητες, άριστους επαγγελματίες, σεφ, χορευτές, μουσικούς, γνώστες της γαστρονομίας και άλλους ειδικούς.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανώσεις των εκθέσεων "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση" προβάλλονται από ένα ευρύ δίκτυο μέσων ενημέρωσης Πανελλήνιου χαρακτήρα. Κυρίως όμως έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, αφού έχουν καθιερωθεί ως σημαντικό βήμα προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων, αλλά και ως τόπος συνάντησης και ανάδειξης των πολιτιστικών παραδόσεων.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ - ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 
Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας θα είναι: 
Για τα δύο Σαββατοκύριακα, από τις 10:30 το πρωί έως τις 9:30 το βράδυ και 
τις καθημερινές, από τις 4:00 το απόγευμα έως τις 9:30 το βράδυ.

Διοργάνωση - Υποστήριξη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ Ε.Π.Ε. - Νεκτάριος Σερμάκης team.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810213318 και 6932430433 και στο επίσημο site της έκθεσης www.pagritiaekthesi.gr

 

 

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία.


Με εκτίμηση 
Νεκτάριος Σερμάκης

Διοργανωτής - Εκδότης
Μέλος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης 
Πρ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης 
Κιν.: 6932 430433

Πληροφορίες 
Νίκος Βαρδάκης 
Υπεύθυνος Τμήματος Οργάνωσης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss