ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΟΠΕ - «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»
09/03/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (www.ypoian.gr )του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  το οποίο αποσκοπεί  στην ενίσχυση δράσεων εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Χώρας, ο ΟΠΕ ως θεσμοθετημένος Φορέας της Πολιτείας για την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων και τη στήριξη της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και εκ των βασικών συντελεστών σχεδιασμού του εν λόγω προγράμματος , μπορεί να παράσχει συγκεκριμένες υπηρεσίες προς τις ενδιαφερόμενες για συμμετοχή επιχειρήσεις, για τις παρακάτω ενέργειες: 

 1.          Ενέργειες προβολής σε αγορές – στόχους. 

Ο ΟΠΕ στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του, οργανώνει κάθε χρόνο την Ελληνική συμμετοχή σε ένα μεγάλο αριθμό Διεθνών Εκθέσεων. Ως εκ τούτου μπορεί να παράσχει στους ενδιαφερόμενους συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη σπουδαιότητα των Εκθέσεων, αναλυτικές πληροφορίες για τις συμμετοχές στις Διεθνείς Εκθέσεις που οργανώνει το 2011 και πρόκειται να οργανώσει το 2012 και 2013 καθώς και για τα κόστη συμμετοχής και να βοηθήσει στη σύνταξη αναλυτικών προϋπολογισμών.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Μένο Αγγελάκη, Διευθυντή του ΟΠΕ για τα βιομηχανικά και καταναλωτικά προϊόντα (τηλ. 210 9982120 e-mail: agelakis@hepo.gr ) και στην κα. Σάσα Βάγια, Διευθύντρια του ΟΠΕ για τρόφιμα β’ μεταποίησης (τηλ. 210 9982208 e-mail: vaya@hepo.gr ). 

Επιπρόσθετα ο ΟΠΕ οργανώνει Επιχειρηματικές Αποστολές σε τρίτες χώρες ως  θεσμοθετημένος Φορέας της Πολιτείας,  η συμμετοχή σε αυτές είναι επιλέξιμη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Οργανισμός μπορεί να παράσχει πληροφορίες για κόστη συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστολές που οργανώνει το 2011 και προγραμματίζει το 2012 και 2013. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Εύα Μίλικ, Υποδιευθύντρια του ΟΠΕ (τηλ. 210 9982131 e-mail: milik@hepo.gr ). 

2.          Σχεδιασμός, πιστοποίηση και συμμόρφωση προϊόντων συσκευασίας 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας (ΕΙΣ) που αποτελεί επιχειρησιακή μονάδα του ΟΠΕ   είναι το μοναδικό διαπιστευμένο εργαστήριο στον τομέα της συσκευασίας, από το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ (Ε.ΣΥ.Δ.), σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 17025, που υλοποιεί:  ·         Έλεγχους και δοκιμές σε υλικά συσκευασίας και προϊόντα συσκευασίας σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο δοκιμών του Ελληνικού Ινστιτούτου Συσκευασίας.  ·         Έλεγχους και δοκιμές σε ετικέτες συσκευασίας. ·         Πιστοποίηση υλικών και προϊόντων συσκευασίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς. Το ΕΙΣ είναι διαπιστευμένο από το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ (Ε.ΣΥ.Δ.) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN 45011. Με βάση τα παραπάνω το Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας μπορεί να αναλάβει την υλοποίηση των παραπάνω δράσεων και να σας παράσχει  υποστήριξη στη σύνταξη της σχετικής πρότασης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Μανώλη Δανιήλ, Διευθυντή και Τεχνικό Υπεύθυνο του Ελληνικού Ινστιτούτου Συσκευασίας (τηλ. 210 9982321 e-mail: daniil@hepo.gr ).      

Αναστασία Γαρυφάλλου

Γενική Διευθύντρια ΟΠΕ

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss