ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Bio Festival - Ο νέος εκθεσιακός θεσμός που εγκαινιάζει η FORUM ΑΕ θα πραγματοποιηθεί στις 11 με 13 Μαίου 2019 στην Αθήνα
01/02/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η FORUM ΑΕ, διοργανώτρια των διεθνώς καταξιωμένων εκθέσεων HORECA, XENIA, FOODEXPO-OENOTELIA, ΑΤΗΕΝS COFFEE FESTIVAL, ARTOZA, FOODTECH, εγκαινιάζει έναν νέο εκθεσιακό θεσμό, το Bio Festival, με τις αξίες, το επίπεδο, την αποτελεσματικότητα και τη μεγάλη προβολή που μόνο αυτή μπορεί να εγγυηθεί.

Τα βιολογικά προϊόντα εγγυώνται αυθεντικές γεύσεις και ποιότητα ζωής, σηματοδοτούν την έναρξη μια νέας εποχής, η οποία εκφράζει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Η παραγωγή βιολογικών προϊόντων αυξάνεται με αλματώδεις ρυθμούς διεθνώς, ενώ στη χώρα μας ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στα βιολογικά προϊόντα, η κατανάλωση των οποίων αναμένεται να υπερδιπλασιαστεί τα αμέσως επόμενα χρόνια.

 Bio Festival, ένας νέος εκθεσιακός θεσμός γεννιέται

Το Bio Festival έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να συμβάλλει στην εδραίωση και την περαιτέρω ενδυνάμωση της κουλτούρας του eco living στα ευρύτερα στρώματα των καταναλωτών. Παράλληλα θα ανοίξει διαύλους επικοινωνίας στην επαγγελματική αγορά των βιολογικών προϊόντων στηρίζοντας έτσι ουσιαστικά την συνέχιση της αυξητικής πορείας κατανάλωσης των προϊόντων αυτών.

Στο κέντρο της πόλης, την κατάλληλη εποχή

Το 1ο Bio Festival θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαΐου 2019, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, στο ιστορικό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας που έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κοινού με τη διοργάνωση ιδιαίτερων εκδηλώσεων. Η προσέλευση των επισκεπτών θα εξυπηρετείται από την κεντρική είσοδο επί της οδού Ιάκχου (μόλις 50 μέτρα από τον σταθμό «Κεραμεικός» του Μετρό).

Τα πάντα για τα βιολογικά τρόφιμα και το eco-living

Το Bio Festival θα είναι 100% στοχευμένο στα βιολογικά τρόφιμα και το eco living και θα απευθύνεται τόσο στους καταναλωτές (b2c), οι οποίοι θα πληρώνουν εισιτήριο, όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου (retailers), για τους οποίους η είσοδος θα είναι δωρεάν με προσκλήσεις της οργανώτριας εταιρείας.

Στο Bio Festival θα συμμετάσχουν ως εκθέτες επιχειρήσεις του κλάδου με προϊόντα και υπηρεσίες όπως:

  • Βιολογικά τρόφιμα και ποτά
  • Φυσικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης
  • Συμπληρώματα διατροφής, Super Foods, Free From προϊόντα
  • Eco friendly Συσκευασίες, Προϊόντα και Υπηρεσίες Eco-living
  • Εταιρείες Πιστοποίησης

Με την εγγύηση της FORUM A.E.

H FORUM A.E., διοργανώτρια των διεθνώς καταξιωμένων εκθέσεων FOODEXPO, ΑΤΗΕΝS COFFEE FESTIVAL, HORECA, XENIA, ARTOZA, FOODTECH κ.λπ., για περισσότερα από 30 χρόνια οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο των επαγγελματικών εκθέσεων στη χώρα μας.

Με την τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία της καθώς και με ένα μεγάλο και στοχευμένο διαφημιστικό πρόγραμμα, εγγυάται την επιτυχία και την εμπορική αποτελεσματικότητα του Βio Festival.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss