ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “EXPOCOMFORT, Fiera Milano, 27-30 MΑΡΤΙΟΥ 2012”
17/01/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Σας παρουσιάζουμε την 38η διοργάνωση του MCE – ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EXPOCOMFORT, την σημαντικότερη διεθνή συνάντηση των οικιακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων και συστημάτων κλιματισμού, που θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο της Fiera Milano.

Στον απόηχο της επιτυχίας της περασμένης διοργάνωσης, η οποία κατέγραψε την παρουσία 2.138 εκθετών, από τους οποίους οι 877 προέρχονται από 54 Χώρες του εξωτερικού, η διοργάνωση  2012 του MCE παρουσιάζεται με όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία χαρακτήρισαν την επιτυχία της, για  περισσότερα από 50 χρόνια: η παρουσία των εργοστασίων που είναι leader παγκοσμίως και η ικανότητα να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις νέες αγοραστικές τάσεις.  Ψύξη, Θέρμανση, Νερό, Ενέργεια, είναι τα τέσσερα κέντρα της Εκδήλωσης, ώστε να καλύπτεται κάθε πτυχή στους τομείς του ζεστού νερού, της θέρμανσης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του κλιματισμού και της ψύξης, των τεχνολογιών υγιεινής, των εξαρτημάτων, της διαχείρισης νερού και του μπάνιου. 

 Μεγάλη προσοχή θα δοθεί και φέτος στις έννοιες της απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίες, παράλληλα με όλη την Εκδήλωση, θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στις προσπάθειες των εταιριών του τομέα για ανανέωση του προϊόντος. Συνέδρια, διαδρομές και πρωτοβουλίες, θα οδηγήσουν τους ειδικούς στον εντοπισμό των αποδοτικότερων προϊόντων και συστημάτων που είναι χρήσιμα για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των κτιρίων.   

Στο site www.mcexpocomfort.it μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες κατά την διάρκεια της οργάνωσης καθώς και τον ηλεκτρονικό κατάλογο των εκθετών και τα Νέα που οι εταιρίες άρχισαν ήδη να δημοσιεύουν σχετικά με τιε καινοτομίες τους σε προϊόντα και υπηρεσίες. 

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο AΘήνας , σε συνεργασία με την PROMOS MILANO και την REED EXHIBITIONS ITALIA, προσφέρει ένα πλήρες ταξίδι για 16 Έλληνες επιχειρηματίες του τομέα που θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

-          2 - 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο ΜΙΛΑΝΟ

-          Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο

-          Μεταφορά από το ξενοδοχείο προς την έκθεση και αντίστροφα

-          Είσοδο στην έκθεση – κατάλογο εκθετών-          Lunch

-          Διερμηνείες Η προσφορά αφορά μόνο 1 άτομο ανά εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες πρέπει να συμπληρώσουν τον έντυπο‘ COMPANY PROFILE ‘ που θα βρουν στην συνέχεια, μέχρι την 1 Φεβρουαρίου 2012 και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν ή όχι στην αποστολή και να επωφεληθούν από το προσφερόμενο πακέτο, μόνο μετά από προσεκτική επιλογή εκ μέρους της επιτροπής του Reed Exhibitions Italia srl.

Για περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις μπορέιτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη του Γραφείου Εξωτερικού Εμπορίου του Ελληνοϊταλικού Επιμελητήριου Αθήνας, κα. Brevetti Sabrina, στο τηλέφωνο: 210.7213209 ή στο mail: sabrina.brevetti@italia.gr

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss