ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ)
03/09/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τα μέλη του για την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού), Γαστρονομίας & Οίνου. Κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες.

Α’ Ενότητα Θεματικός (Εναλλακτικός) Τουρισμός

Β’ Ενότητα Γαστρονομία , Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διερευνά τη συμμετοχή του στην έκθεση με ενιαίο περίπτερο και καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του όπως εκφράσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 (αποστολή e-mail ενδιαφέροντος: info@fthiotidoscc.gr ,τηλ. 2231022112, αρμόδιος για επικοινωνία: Χριστόφορος Παπαβασιλείου).

Ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, θα προσδιοριστεί το κόστος συμμετοχής, το ύψος της επιδότησης, το μέγεθος του περιπτέρου καθώς και τα τετραγωνικά μέτρα. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον κάποια επιχείρηση – μέλος επιθυμεί να συμμετάσχει μεμονωμένα, το Επιμελητήριο σύμφωνα με την Εκθεσιακή Πολιτική που έχει ψηφιστεί, ενισχύει ταμειακά ενήμερα μέλη του για την συμμετοχή τους σε εκθέσεις του εσωτερικού ή/και του εξωτερικού (Δείτε εδώ πληροφορίες για την εκθεσιακή πολιτική του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας). 

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, μπορείτε να δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Πληροφορίες

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss