ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

1o Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων στο Πεκίνο
07/03/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Διεθνών Οικονομικών του Πεκίνου, το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (BCI) , την Επιτροπή Διαχείρισης της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας του Πεκίνου και την εταιρία NEMOS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων διοργανώνουν από κοινού το 1ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση των Ελληνο-Κινεζικών σχέσεων.

Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι να ενισχύσει τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα, αλλά και να προωθήσει τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Το φεστιβάλ χαίρει ήδη της υποστήριξης της Κινεζικής πρεσβείας στην Αθήνα, καθώς και της Ελληνικής πρεσβείας στο Πεκίνο, ενώ την αιγίδα του έχει διαθέσει ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών και το Ελληνοκινεζικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας.

Προσκλήσεις για το φεστιβάλ θα αποσταλούν επισήμως στα μέλη του Κινεζικού Εμπορικού Επιμελητηρίου εισαγωγών/εξαγωγών τροφίμων και φυσικών προϊόντων, στα μέλη του Κινεζικού Επιμελητηρίου Διεθνούς Εμπορίου, στην Εμπορική Διεύθυνση της Δημαρχίας του Πεκίνου και την Ένωση Εισαγωγέων-Εξαγωγέων του Πεκίνου.

Την προώθηση του φεστιβάλ στην Κίνα έχει αναλάβει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία και την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας του Πεκίνου.

Πιστεύουμε πως η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για τα μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας να προωθήσουν τα προϊόντα τους, αλλά και να ανοίξουν νέες επιχειρηματικές πόρτες σε μια αγορά τόσο υποσχόμενη όσο αυτή της Κίνας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως προωθήσετε στα μέλη σας τη συνημμένη αναλυτική παρουσίαση για το φεστιβάλ ώστε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εγκαίρως.

Πληροφορίες: Έλενα Στάμου-Διευθύνουσα Σύμβουλος

ΝΕΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.

4 Alyos str. Voula – Athens – GR. – Tel.: +30 210 895 6518 – Fax: +30 210 895 2678 VAT: 095349397 – www.nemos.gr email:info@nemos.gr

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss