ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Προγράμματα: «Daily choice» & «Eurofresh fruits»
26/06/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και άλλα Επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα, προτίθεται να συμμετάσχει – εφόσον υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις μας – στα προγράμματα: «Daily choice» & «Eurofresh fruits».  

Το μεν πρόγραμμα «Daily choice», αφορά στην υλοποίηση καμπάνιας ενημέρωσης και προώθησης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ, στις αγορές της Γερμανίας, Σουηδίας, Φιλανδίας και Τσεχίας, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας των εν λόγω προϊόντων, την τόνωση της ζήτησης και την ενθάρρυνση συμμετοχής παραγωγών και μεταποιητών στο καθεστώς ΠΟΠ/ΠΓΕ. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιανουάριο 2016. Το επικοινωνιακό μήνυμα του προγράμματος είναι το Daily choice.

Η ΚΕΕΕ έχει ετοιμάσει πληροφοριακό υλικό και ειδικό ερωτηματολόγιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το οποίο, αφού συμπληρωθεί από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις το συντομότερο δυνατόν, θα πρέπει να κατατεθεί στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι παραγωγικές, μεταποιητικές ή εμπορικές επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα του AGROCERΤ και έχουν δικαίωμα χρήσης των σημάτων ΠΟΠ/ΠΓΕ.

Το δε πρόγραμμα «Eurofresh fruits» αφορά την προώθηση ελληνικών φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι και επιτραπέζια σταφύλια-ενδεικτικά & όχι περιοριστικά) στις αγορές τις Ρωσίας, Ουκρανίας και Κίνας.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια τρία έτη (μέχρι τον Ιούνιο 2015) και περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων ενημέρωσης και διαφήμισης με βασικό στόχο την ενίσχυση της εικόνας των ελληνικών προϊόντων και δράσεις προώθησης με σκοπό την άμεση και έμμεση ενίσχυση του προφίλ των επιχειρήσεων και των εξαγωγών τους.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδοτούνται κατά 50% από την Ε.Ε., 20% από την Ελλάδα και 30% από την ΚΕΕΕ και τα συμμετέχοντα Επιμελητήρια.

Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσουν οι επιχειρήσεις. Ανάδοχος της καμπάνιας των προγραμμάτων είναι η ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στελέχη της οποίας θα παρουσιάσουν αναλυτικά τις δράσεις και τα οφέλη των προγραμμάτων, σε προκαθορισμένη συνάντηση, εφόσον υπάρξει το αντίστοιχο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις – μέλη μας.

 

Επειδή τα προγράμματα είναι άκρως στοχευμένα, παρακαλούμε όλες τις ενδιαφερόμενες Επιχειρήσεις - Μέλη μας (Παραγωγούς, Εμπόρους, Εξαγωγείς και Συνεταιρισμούς), που δραστηριοποιούνται στα προϊόντα αυτά, να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσουν προς όφελός τους τις Δράσεις του προγράμματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες & διευκρινήσεις: Γιώργος Ζάρδας, Χριστόφορος Παπαβασιλείου, τηλ.2231022112, 2231021395.

 

Συνημμένα: Ερωτηματολόγιο για το πρόγραμμα Daily choice

                       Ερωτηματολόγιο για το πρόγραμμα Eurofresh fruits

   

Ο Πρόεδρος

 

Αλέξανδρος Διαμαντάρας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Περισσότερες Πληροφορίες

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss