ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ MEAT DAYS & DAIRY EXPO 2013/2-3-4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10/07/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό Meat Place μετά από τη επιτυχία της πρώτης έκθεσης MEAT DAYS 2012 και διακρίνοντας την ανάγκη του κλάδου για επαγγελματική εκπροσώπηση και προβολή, προχωρά στη 2η διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS 2013.Μεγαλύτερη και πληρέστερη η 2η διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS 2013 [www.meatdays.gr] θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης θα είναι οι παραδοσιακοί κρεοπώλες, οι εισαγωγείς και έμποροι κρέατος, οι βιοτεχνίες και βιομηχανίες επεξεργασίας και μεταποίησης κρέατος, τα αλλαντοποιεία και οι αντιπρόσωποι ξένων οίκων, οι εταιρείες εξοπλισμού κρεοπωλείων, βιομηχανιών και συσκευασίας προϊόντων. Σημαντική θέση στην έκθεση θα έχουν επίσης οι παραγωγοί καθώς και οι κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες της χώρας μας, οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες σ’ όλη την Ελλάδα και είναι από τα πιο “δυνατά χαρτιά” για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Παράλληλα με την 2η έκθεση
MEAT DAYS 2013 θα πραγματοποιηθεί φέτος στις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο χώρο μια νέα επαγγελματική διοργάνωση, η 1η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO, που διοργανώνεται επίσης από την εταιρεία o.mind Creatives. Σκοπός της διοργάνωσης της DAIRYEXPOείναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό της ελληνικής οικονομίας. Παρότι πολλές επιχειρήσεις και χιλιάδες επαγγελματίες απασχολούνται στον χώρο αυτό, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε μία εξειδικευμένη και οργανωμένη προσπάθεια προβολής, αντάξια της σημασίας και του μεγέθους του κλάδου. Έτσι δημιουργήσαμε ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλού επιπέδου, με στόχο τον επαγγελματία, σε ένα εκθεσιακό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, παρουσιάζοντας τεχνολογίες, εξοπλισμούς, συσκευασίες αλλά και παραγωγούς.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.zip

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss