ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

«Γωνιά Γαστρονομίας», μια θεματική έκθεση για την Ελληνική γαστρονομία
22/08/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Φέτος, στα πλαίσια της 78ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 14, διοργανώνεται η «Γωνιά Γαστρονομίας», μια θεματική έκθεση για την Ελληνική γαστρονομία.  Η «Γωνιά Γαστρονομίας» έχει στόχο να αποτελέσει τόπο συνάντησης των Ελλήνων παραγωγών με Έλληνες και ξένους επισκέπτες, αλλά και να αναδείξει νέα και παραδοσιακά προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της γαστρονομίας.

 

Με μεγάλη προβολή σε τοπικά και πανελλαδικά μέσα και με το κύρος της ΔΕΘ, η συγκεκριμένη διοργάνωση θα δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες παραγωγούς να προβάλλουν, να προωθήσουν αλλά και να πουλήσουν τα προϊόντα τους (λιανική και χονδρική πώληση) σε περισσότερους από 200.000 επισκέπτες που αναμένεται φέτος να επισκεφτούν τη ΔΕΘ. Παράλληλα, θα υποστηριχθεί και με ποικίλες εκδηλώσεις που έχουν στόχο να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού και θα προσελκύσουν  ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

 

Τη «Γωνιά Γαστρονομίας» διοργανώνει η Butterfly Communication σε συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε. Αν επιλέξτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της Butterfly Communication θα αποκομίσετε προνομιακές τιμές και εκπτώσεις για τη συμμετοχή σας και δεν θα επιβαρυνθείτε το δικαίωμα εγγραφής  που ανέρχεται στο ποσό των 120 €!           Παράλληλα, η «Γωνιά Γαστρονομίας» θα διαφημιστεί με έντυπο που θα διανεμηθεί στους επισκέπτες της Δ.Ε.Θ. καθώς και με ραδιοφωνική προβολή.  

 

Επισυναπτόμενα θα βρείτε την αναλυτική παρουσίαση για τη διοργάνωση «Γωνιά Γαστρονομίας» καθώς και τη Δήλωση Συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Αναστασία Μπαλιούσκα στη Butterfly Communication στα τηλέφωνα: 2311 820520, 2311 820 475 ή 6932 248 111 και στο mail info@btf.gr 

Δείτε πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Γαστρονομία

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss