ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013
28/08/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Μετά την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, την οποία μάλιστα πολλοί θέλησαν να μιμηθούν έχοντας αντιληφθεί τις τεράστιες προοπτικές της, η έκθεση “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013”,  επιστρέφει φέτος πιο δυνατή από ποτέ, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), από 27-30 Σεπτεμβρίου, από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best.

 Το σημαντικό αυτό εκθεσιακό event είναι το μεγαλύτερο στον χώρο και έχει βοηθήσει όσο τίποτα άλλο στην ανάδειξη του κλάδου, με αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια να βρει φανατικούς υποστηρικτές.  Ως εκ τούτου, η συμμετοχή φέτος είναι θεαματικότατη, με τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες της αγοράς να έχουν δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να λείψουν,  ενώ  την ίδια στιγμή έχει αρχίσει να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον και από το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ζητάει συνεχώς πληροφορίες, αναζητώντας μία διέξοδο από μία μεγάλη οικονομική  “πληγή” της καθημερινότητάς του .

 Όπως αρχικά είχαν προβλέψει οι δημιουργοί και διοργανωτές  του φιλόδοξου αυτού εκθεσιακού εγχειρήματος, η σημασία και απήχησή του σε ένα τεράστιο κομμάτι του καταναλωτικού κοινού ήταν τουλάχιστον θεαματικές,  αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες είναι απόλυτα δεκτικοί όταν έχουν μπροστά τους ένα προϊόν που αξίζει την προσοχή τους και ότι με τη σειρά τους, όσες επιχειρήσεις διαθέτουν το εν λόγω προϊόν,  έχουν μία τεράστια ευκαιρία να αξιοποιήσουν την έκθεση για να το προβάλλουν εύκολα, άμεσα και αποτελεσματικά!

Η Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013” έρχεται για να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα  και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του χώρου να κάνουν το ίδιο, ανοίγοντας νέους δρόμους στο κοινό και συστήνοντάς το με τις πιο εξελιγμένες μορφές θέρμανσης, οι οποίες όμως, δεν ’’καίνε’’ το πορτοφόλι του.

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 201327-30 Σεπτεμβρίου 2013Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, είσοδος απο Λ. Ποσειδώνος)www.oikonomiki-thermansi.gr       

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss