ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΟΠΕ, Επιχειρηματική Αποστολή στην Πολωνία, 8-11 Δεκεμβρίου 2013
29/09/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου, ΟΠΕ Α.Ε. στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσης του για το 2013,  διοργανώνει  για τον κλάδο τροφίμων – ποτών, επιχειρηματική αποστολή στη  Βαρσοβία. Το πρόγραμμα  της αποστολής περιλαμβάνει:  8 Δεκεμβρίου, άφιξη στη Βαρσοβία9 Δεκεμβρίου, επιχειρηματικές συναντήσεις10 Δεκεμβρίου, κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις11 Δεκεμβρίου, αναχώρηση     

 Οι τομείς που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αντιστοιχούν σε διαπιστωμένες ανάγκες της Πολωνικής αγοράς είναι:          Τρόφιμα - ποτά, ελαιόλαδο, τυροκομικά και τυποποιημένα ιχθυηρά, ιδίως delicatessen όπως π.χ. : αυγοτάραχο, ρακόμελο, λικέρ μαστίχας, μαρμελάδες, κλπ.  

Η συμμετοχή στην αποστολή, σας δίνει τη δυνατότητα: -να πραγματοποιήσετε προκαθορισμένες συναντήσεις με τις κατάλληλες επιχειρήσεις-να διερευνήσετε τις δυνατότητες συνεργασίας -να ενημερωθείτε για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 350 € πλέον ΦΠΑ 23 % ανά εταιρεία,   προκειμένου  μετά  και τη συμμετοχή του  ΟΠΕ, να καλυφθεί  το κόστος οργάνωσης  της αποστολής που περιλαμβάνει : ατομικό  πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων από εξειδικευμένη εταιρία, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βαρσοβίας. διερμηνεία- γραμματειακή υποστήριξη  ενοικίαση αιθουσών για την πραγματοποίηση των επιχειρηματικών συναντήσεων και διοργάνωση εκδήλωσης. 

Οι επιχειρήσεις αναλαμβάνουν να καλύψουν  εξ  ιδίων :αεροπορικό εισιτήριο   και διαμονή του εκπροσώπου τους  στη Βαρσοβία. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να:αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή την συνημμένη δήλωση συμμετοχής καθώς και το εταιρικό τους προφίλ στην αγγλική γλώσσα το αργότερο μέχρι 17 Οκτωβρίου 2013, στη διεύθυνση kleo@hepo.gr και να καταβάλουν το ποσό των 350 € πλέον ΦΠΑ με κατάθεση στην Εμπορική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού ΟΠΕ 054/84029998. IBAN:  GR 66 0120 0540 0000 0008 4029998.  

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Επιχειρηματική αποστολή στην Πολωνία

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss