ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2013
11/10/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

viot3-EKTHESIAKOSCHOROS(ESOTERIKOS)_F16785.jpgΗ Διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, το 2012 αποφάσισε και «βγήκε μπροστά» στήριξε έμπρακτα  τα μέλη του και έδωσε ώθηση και ελπίδα στις επιχειρήσεις του νομού, με τη διεξαγωγή της 1ης Εμπορικής ΄Εκθεσης  ΒΟΙΩΤΙΑ 2012.

   Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν. Ένα τέτοιο γεγονός ήταν και η Έκθεση ΒΟΙΩΤΙΑ 2012 που τη χαρακτήρισε το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και εκθεμάτων.

   Με οδηγό την περσινή επιτυχία το Επιμελητήριο Βοιωτίας αποφάσισε και φέτος να συνδράμει πάλι τα μέλη του και να συνδιοργανώσει με την με τη διακρινόμενη για την πολύχρονη εμπειρία της στην εκθεσιακή αγορά EXPO COM – Σοφοκλής Μποτονάκης, τη 2η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2013, η οποία θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά(στον ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο του εργοστασίου της UNICOT) , από την Τετάρτη 20 έως την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013.

 

Ανεξάρτητα από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μία επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από το είδος των καναλιών που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά- στόχο.

 

     Στο χώρο λοιπόν της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η παλιά καλή «συνταγή» που ακούει στο όνομα Εμπορική Έκθεση, κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, καθώς εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές .

 

     Στο δρόμο προς την επιτυχία, η 2η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2013, θα εμπλουτιστεί με ενεργειακό σαλόνι και αντίστοιχο forum,θα περιλαμβάνει τομείς για την κατοικία, τις υπηρεσίες, το αυτοκίνητο και τη μηχανή, ενώ ειδική έμφαση θα δοθεί και στον πρωτογενή τομέα, με τη δημιουργία ενός παραδοσιακού χωριού, όπου και θα παρουσιαστούν Ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Επίσης όπως και  το 2012 πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα , καθ’ όλη τη διάρκεια της  Έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο, ο οποίος και θα παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ στους συμμετέχοντες εκθέτες.

 

     Σε αυτό το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο γεγονός ας ενώσουμε και φέτος τις δυνάμεις μας και ας βγούμε μπροστά, στο δρόμο που οδηγεί στην τόνωση και ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας  των επιχειρήσεων, στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της επιχειρηματικότητας του τόπου μας, για να γίνει η κρίση μια νέα αρχή για όλους.

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss