ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εκδήλωση Απονομής Βαβείων του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
13/05/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Με ιδιαίτερη αναφορά από τους λαμβάνοντες τον λόγο, στην σημασία προσέγγισης της νεολαίας του τόπου με την έννοια και την εφαρμογή της επιχειρηματικότητας, διεξήχθη με επιτυχία ο 1ος Μαθητικός Διαγωνισμός που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και υποστήριξε τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης όσο και ο Δήμος Λαμιέων.

Στην γιορτινή αυτή εκδήλωση παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι της Μητρόπολης Φθιώτιδας και  της Περιφέρειας Στερεάς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Βοιωτίας, Φωκίδας και Αρκαδίας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και οι Διευθυντές Λυκείων των συμμετοχόντων στον διαγωνισμό μαθητών. Επιπροσθέτως παρευρέθησαν οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό μαθητές, οι γονείς και οι φίλοι τους καθώς και πλήθος κόσμου. 

Μετά από πρόκληση του Επιμελητηρίου παρεβρέθηκε στην εκδήλωση και η Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Fereikos Helix κα Μαρία Βλάχου (μια εταιρία με έδρα την Κόρινθο η οποία ασχολείται με τη δημιουργία ανοιχτών σαλιγκαροτροφικών μονάδων ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου, με εθνικές και διεθνής διακρίσεις και εξαγωγές σε πολλές χώρες), η οποία ανεφέρθη για την σημασία της επιχειρηματικότητας και την εμπειρίας της με το «επιχειρείν» από πολύ νέα, όπου μαζί με την αδελφή της ιδρύσανε πριν λίγα χρόνια την εν λόγω εταιρία σε ηλικία 25 ετών. Στην κα Βλάχου απενεμήθη εκ μέρους του Επιμελητηρίου ειδική τιμητική πλακέτα για την επιχειρηματική της δράση.

Στους  βραβευθέντες μαθητές δόθηκε ειδικός έπαινος, ειδική τιμητική πλακέτα καθώς και χρηματικό έπαθλο. Οι βραβευθέντες μαθητές ήταν:

 

1ο Βραβείο:  Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Λαμίας Χρήστος Τσουκαλαδέλης και Γεώργιος Τσούμας με την εργασία τους «Επιχείρηση Παραγωγής Μανιταριών Pleurotus»

2ο Βραβείο: Ο μαθητής του 5ου Λυκείου Λαμίας Αλέξανδρος Αλαμπάνος με την εργασία «Ιπποφαές Δύναμη και Λάμψη»

3ο Βραβείο: Οι μαθήτριες του 1ου Λυκείου Αικατερινη Ζυγούλη, Ευαγγελία Κονιάκου και Σταματία Γιαννέκου με την εργασία « Βιο-γέννεσης».

 

Στους λοιπούς συμμετέχοντες μαθητές εδόθη ειδικός έπαινος «Τιμής Ένεκεν». Απενεμήθη επίσης ειδική τιμητική πλακέτα σε όλους τους Λυκειάρχες των συμμετεχόντων Λυκείων.

1(1)_F18172.jpg

1o Βραβείο

2ο Βραβείο

3ο Βραβείο

Μαρία Βλάχου

2_F18195.jpg

 

5_F18237.jpg

 

3_F18214_F25037.jpg

6(3)_F18453_F25233.jpg

 

 

 

  

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss