ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ -ΔΕ   /   Αποφάσεις ΔΣ - ΔΕ εως 30-11-2011   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

5η Συνεδρίαση Δ.Σ. 29-6-2009
15/10/2009
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

29η Ιουνίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30

Θέμα 1ο: Έγκριση συμμετοχής του Επιμελητηρίου μας στην 1η Agrotech που θα γίνει στη Λαμία από 23 – 27/9/2009, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, επιδοτώντας το ενοίκιο μελών μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι εγκρίνει τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας  στην 1η Agrotech που θα γίνει στη Λαμία από 23 – 27/9/2009, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, επιδοτώντας το ενοίκιο μελών μας. Το ύψος της επιδότησης θα καθοριστεί ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων των ενδιαφερομένων μελών του Επιμελητηρίου μας. 

Θέμα 2ο: Έγκριση συμμετοχής του Επιμελητηρίου μας  στη 2η Έκθεση Γάλακτος και Τυριού που θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4/10/2009 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, επιδοτώντας ενοίκιο των μελών μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι εγκρίνει τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας  στη 2η Έκθεση Γάλακτος και Τυριού που θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4/10/2009 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, καλύπτοντας το κόστος ενός περιπτέρου 40 τ.μ. αντί του ποσού των 7.616,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 

Θέμα 3ο: Έγκριση συμμετοχής του Επιμελητηρίου μας στην  3η Έκθεση «Λοκρικό Σαλόνι», που θα πραγματοποιηθεί στην Αταλάντη από το Δήμο Αταλάντης, από 6 – 9 /8/2009, επιδοτώντας το ενοίκιο των μελών μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι εγκρίνει τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην  3η Έκθεση «Λοκρικό Σαλόνι», που θα πραγματοποιηθεί στην Αταλάντη από το Δήμο Αταλάντης, από 6 – 9 /8/2009, επιδοτώντας το 25% του ενοικίου των επιχειρήσεων μελών του που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συμμετέχουν σ’ αυτή. 

Θέμα 4ο: Έγκριση ενεργειών Επιμελητηρίου μας για τη στήριξη των επιχειρήσεων-μελών μας σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με το Μαλιακό  Κόλπο.  

Ο Πρόεδρος αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τους σχετιζόμενους φορείς και να ενημερώσει το σώμα στην επόμενη συνεδρίαση.  

Θέμα 5ο: Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για τις  συμμετοχές του Επιμελητηρίου μας στην 43η Εκθεσιακή  Περίοδο της Πανελλήνιας  Έκθεσης  Λαμίας.

Αποφασίστηκε εφόσον υπάρχει αίτημα από τους ενδιαφερόμενους, θα το εξετάσει το Διοικητικό Συμβούλιο σε επόμενη Συνεδρίαση. 

Θέμα 6ο: Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για την πορεία και την αξιοποίηση του Προγράμματος 3.1. 

Ενημερώθηκε σχετικά το σώμα. 

Θέμα 7ο: Εκλογή ενός εκπροσώπου του Διοικητικού Συμβουλίου μετά του αναπληρωτή του για να συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Ύστερα από την διαλογή των ψήφων έλαβαν ο κ. Τζούφλας Κων/νος του Γεωργίου  16 ψήφους και εκλέγεται τακτικό μέλος για να συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕ. Ο κ. Πετρόπουλος Σεραφείμ του Σπυρίδωνα έλαβε 13 ψήφους και εκλέγεται αναπληρωματικό μέλος.  

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss