ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ -ΔΕ   /   Αποφάσεις ΔΣ - ΔΕ εως 30-11-2011   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

2η Συνεδρίαση ΔΣ 1-2-2010
29/03/2010
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

     ΠΡΑΚΤΙΚΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

     Νο  2/2010

 Στη Λαμία και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, την 1η Φεβρουαρίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Θέμα 1ο: Έγκριση πρακτικών της από 16-12-2009  συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα   Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει το πρακτικό της από 16-12-2009 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Θέμα 2ο: Ενημέρωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την υποβολή παραίτησης για λόγους συνταξιοδότησης του κ. Νικολάου Παπαποστόλου από μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.(Έγκριση αυτής και αναπλήρωση της κενωθείσας θέσης από τον κατάλογο επιλαχόντων)      

         Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Αποφασίζει αποδέχεται  την παραίτηση για λόγους συνταξιοδότησης του           κ. Νικολάου Παπαποστόλου από μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και εγκρίνει την συμπλήρωση της κενωθείσας θέσης από τον πρώτο επιλαχόντα κ. Βασίλειο Πασλή. 

Θέμα 3ο: Εκλογή Β΄ Αντιπροέδρου της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου. 

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας εκλέγεται ο κ. Λάμπρου Γεώργιος του Λάμπρου, ο οποίος συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων των παρόντων αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Θέμα 4ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην 4η Έκθεση Ελαιολάδου και Ελιάς που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο ΟΛΠ από 12 έως 14 Μαρτίου 2010 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα   Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην Έκθεση Ελαιολάδου και Ελιάς που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο ΟΛΠ από 12 έως 14 Μαρτίου 2010 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού, επιδοτώντας τις επιχειρήσεις μέλη μας που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συμμετέχουν.    

Θέμα 5ο: Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρωτοβουλία της Διοικητικής Επιτροπής σχετικά με την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013» - Ώριμα έργα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ύστερα από σχετικό έγγραφο της ενδιάμεσης Διαχ/κής αρχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Πρόταση σύστασης επιτροπής διαχείρισης των προτάσεων. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα   Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την σύσταση μιας επιτροπής διαχείρισης των προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013» - Ώριμα έργα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αποτελούμενη από τον κ. Πρόεδρο και τους  κ.κ. Γιώτα, Λάμπρου, Πασλή και Πετρόπουλο.  

Θέμα 6ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιχορήγηση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για την Αποστολή Ελλήνων Επιχειρηματιών στο Εμπορικό κέντρο CISNOLA της Ιταλίας,  από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2010.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφασίζει απορρίπτει με τέσσερις ψήφους υπέρ και δεκατέσσερις κατά, την επιχορήγηση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, για την αποστολή Ελλήνων επιχειρηματιών στο εμπορικό κέντρο CIS-NOLA της Ιταλίας, από 28 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου 2010. 

Θέμα 7ο: Διάφορα Υπηρεσιακά – Ανακοινώσεις.       

      _Έγινε ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για διάφορες ενέργειες του Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και οι Σύμβουλοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν. 

_ Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την μεταφορά από το ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ, της κεντρικής υποδομής του Έργου «Κέντρα Τηλεδιασκέψεων και Τηλεεργασίας» στο χώρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας  που αναλαμβάνει την ευθύνη λειτουργίας του Κέντρου αυτού. Επίσης εγκρίνει την μεταφορά της υλικοτεχνικής υποδομής της κεντρικής δομής του ΚΕΤΑ ΠΕΣΕ σε χώρο του Επιμελητηρίου ή σε χώρο που θα ορίσει το Επιμελητήριο και ο Διαχειριστής του ΚΕΤΑ, κ. Παλαιογεώργος Κωνσταντίνος, που είναι και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μεταφοράς της υλικοτεχνικής  αυτής υποδομής.        

      

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss