ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ -ΔΕ   /   Αποφάσεις ΔΣ - ΔΕ εως 30-11-2011   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

6η Συνεδρίαση ΔΣ 7-4-2010
03/06/2010
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

     Νο  6/2010

 Στη Λαμία και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, την 7η Απριλίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ.  
Θέμα 1ο : «Έγκριση των πρακτικών της από 24-2-2010  συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου».Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει το πρακτικό της από 24/2/2010 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου  του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. 

Θέμα 2ο: «Έγκριση επιδότησης συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου μας στην 44η εκθεσιακή περίοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας».Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 44η Εκθεσιακή Περίοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Μαΐου  2010, επιδοτώντας το ενοίκιο των περιπτέρων των μελών μας για το Β΄ και Γ΄ εκθεσιακό κτίριο, καθώς και για τον υπαίθριο χώρο.

 Η επιδότηση του ενοικίου των εκθεσιακών χώρων θα είναι: α) για τους εσωτερικούς χώρους του Β΄ κτιρίου της εκθέσεως, όπου θα εκτεθούν αυτοκίνητα καθώς και είδη συναφή με τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα, το Επιμελητήριό μας θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής με 50 % ανά τ.μ. με ανώτατο όριο συμμετοχής για κάθε μέλος μας τα 200 τ.μ.β) για τους εσωτερικούς χώρους  του Γ΄ κτιρίου της εκθέσεως, το Επιμελητήριό μας θα επιδοτήσει 100 χώρους των 15 περίπου τ.μ., με το 65% ανά τ.μ. και ανώτατο όριο συμμετοχής για κάθε μέλος μας τα 45 τ.μ., ενώγ) για τον υπαίθριο χώρο το Επιμελητήριό μας θα επιδοτήσει:με 1,00 € ανά τ.μ. όσους θα συμμετέχουν με περίπτερο και σε εσωτερικό χώρο, με ανώτατο όριο συμμετοχής για κάθε μέλος μας τα 450 τ.μ. καιμε 2,00 € ανά τ.μ. όσους θα συμμετέχουν μόνο με περίπτερο στον υπαίθριο χώρο με ανώτατο όριο συμμετοχής για κάθε μέλος μας τα 450 τ.μ. 

Θέμα 3ο: Διάφορα Υπηρεσιακά – Ανακοινώσεις.   Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις.   

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss