ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ -ΔΕ   /   Αποφάσεις ΔΣ - ΔΕ εως 30-11-2011   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

7η Συνεδρίαση ΔΣ 26-4-2010
03/06/2010
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

     Νο  7/2010

 Στη Λαμία και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, την 26η  Απριλίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30, συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ.  
Θέμα 1ο: Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, σχετικά με τις διευρυμένες υπηρεσίες του Δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, του οποίου αποτελούν μέλος. 

Θέμα 2ο: Έγκριση του Απολογισμού Οικονομικής Χρήσης 2009 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων  ομόφωνα αποφασίζει εγκρίνει τον Απολογισμό Χρήσης 2009 που στη συνέχεια θα υποβληθεί κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας  προς έγκριση. 

Θέμα 3ο: Έγκριση Πεπραγμένων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας έτους 2009.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την Έκθεση πεπραγμένων έτους 2009 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. 

Θέμα 4ο: Έγκριση καταστροφής ορισμένων περιουσιακών στοιχείων του Επιμελητηρίου μας λόγω παλαιότητας και διαγραφής τους από το Μητρώο Παγίων.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα αποφασίζει εγκρίνει την καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων του Επιμελητηρίου τα οποία λόγω παλαιότητας και φθορών δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν και εντέλλεται η υπηρεσία να προβεί  στην διαγραφή των περιουσιακών αυτών στοιχείων από το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. 

Θέμα 5ο : Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον «Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους» που δημιουργήθηκε με κωδικό 26132462 στην Τράπεζα της Ελλάδας, ύστερα από επιστολή που μας εστάλη από τον Πρόεδρο της Βουλής της Ελλήνων κ. Πετσάλνικο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα αποφασίζει να συνταχθεί μια επιστολή από την διοίκηση του Επιμελητηρίου και να σταλεί στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, με κοινοποίηση αυτής στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στα Επιμελητήρια της Χώρας και σε όλα τα τοπικά και αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.  

Θέμα 6ο: Λήψη απόφασης σχετικά με την πολιτική του Επιμελητηρίου μας αναφορικά με την επιδότηση της συμμετοχής μελών μας σε εκθέσεις του Εσωτερικού αλλά και του Εξωτερικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα αποφασίζει η πολιτική του Επιμελητηρίου μας για την επιδότηση συμμετοχής μελών μας σε εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού να διαμορφωθεί ως εξής: 1.ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Α) ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ Επιδότηση περιπτέρων στους εσωτερικούς εκθεσιακούς χώρους καθώς και στον υπαίθριο χώρο με ανώτατο όριο επιδότησης το ποσό των 50.000 € και με δυνατότητα επανεξέτασης του ύψους της επιδότησης κάθε χρόνο. -ΛΟΚΡΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, ΑΤΑΛΑΝΤΗΕπιδότηση περιπτέρων με ανώτατο όριο επιδότησης το ποσό των 10.000 € ετησίως. -AGROTECH-HELEXPO ΑΕ, ΛΑΜΙΑΕπιδότηση περιπτέρων με ανώτατο όριο επιδότησης το ποσό των 15.000 € ετησίως. Β) ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ, (ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ)Επιδότηση περιπτέρων με πλαφόν συμμετοχών έως δέκα επιχειρήσεις και ανώτατο ποσό επιδότησης 200 € ανά επιχείρηση. Όριο μόνο μία επιδοτούμενη συμμετοχή ανά επιχείρηση ετησίως σε εκθέσεις του εσωτερικού εκτός των συμμετοχών στις εκθέσεις του Νομού Φθιώτιδας. Γ) ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑΕπιδότηση περιπτέρων με πλαφόν συμμετοχών έως δέκα επιχειρήσεις και ανώτατο ποσό επιδότησης 400 € ανά επιχείρηση. Όριο μόνο μία επιδοτούμενη συμμετοχή ανά επιχείρηση ετησίως σε εκθέσεις του εσωτερικού εκτός των συμμετοχών στις εκθέσεις του Νομού Φθιώτιδας. 2. ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ   Α) ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΟμαδικό περίπτερο σε μια έκθεση ανά έτος, με εξ’ ολοκλήρου επιδότηση του κόστους ενοικίασης περιπτέρου, ανάλογα πάντα με τον αριθμό συμμετοχών και ανώτατο όριο αυτής της επιδότησης το ποσό των 35.000 €.  Β) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΕπιδότηση περιπτέρων για μεμονωμένη συμμετοχή με  ποσό επιδότησης 600 € ανά επιχείρηση.        Προϋπόθεση για την επιδότηση της συμμετοχής των μελών μας η προηγούμενη ενημέρωση και η λήψη της σχετικής απόφασης  έγκρισης από τα αρμόδια όργανα του Επιμελητηρίου μας, καθώς και το γεγονός ότι θα πρέπει να προηγείται της συμμετοχής, συνεννόηση  του Επιμελητηρίου και της εκθέσεως για τιμολόγηση των χώρων στο Επιμελητήριό μας. 

Θέμα 7ο: Συζήτηση ύστερα από σχετικό αίτημα του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας κ. Αβδίκου, για την μέχρι τώρα πορεία και τα πεπραγμένα της «Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας».             

Έγινε ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της «Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας». 

Θέμα 8ο: Διάφορα Υπηρεσιακά – Ανακοινώσεις.   

     Έγινε ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για διάφορες ενέργειες του Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και οι Σύμβουλοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν. 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss