ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ   /   ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ προκηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό
04/03/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

epikefalida_F30167.jpg

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ προκηρύσσει Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά για την επιλογή Συμβούλου και την υλοποίηση του έργου «Συμβουλευτική υποστήριξη στην εκπόνηση και εφαρμογή κλαδικού σχεδίου διαρθρωτικής προσαρμογής μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα εντός της οικονομικής κρίσης για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ».

Το παραπάνω έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της αίτησης που θα υποβάλει ο φορέας στην Πρόσκληση Α του Προγράμματος «Διαρθρωτική Προσαρμογή των Επιχειρήσεων εντός της Οικονομικής Κρίσης», με Αναθέτουσα Αρχή την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε., Θεματικός Άξονα 2, Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6: «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 – 2013 (ΕΣΠΑ 2007 – 2013).

Υποβολή Προσφορών:

Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλουν προσφορές φυσικά ή νομικά πρόσωπα που ασκούν δραστηριότητα Συμβούλου Επιχειρήσεων.

Το περιεχόμενο του έργου είναι αυτό που περιγράφεται στον Οδηγό Εφαρμογής - Πρόσκληση Α' του προγράμματος "Διαρθρωτική προσαρμογή των επιχειρήσεων εντός της οικονομικής κρίσης" και στην αναλυτική διακήρυξη 890/2011 του παρόντος πρόχειρου διαγωνισμού.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του Συλλόγου ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ  Ν .ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ , στην  διεύθυνση  ΛΕΩΣΘΕΝΟΥΣ  42  και να πρωτοκολληθούν μέχρι την 19/03/2011 και ώρα  14:00μμ

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 21 Μαρτίου  2011, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου, από ειδική επιτροπή που έχει οριστεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου .

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλαμβάνει το πλήρες κείμενο της προκήρυξης  από τα γραφεία του κλαδικού φορέα στην παραπάνω διεύθυνση.

Περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους και το περιεχόμενο της Προκήρυξης παρέχονται από τον Κλαδικό Φορέα, στο τηλ/φαξ. 22310-48037  ώρες 9:00 π.μ.-13:00 μ.μ. (Αρμόδιο πρόσωπο: ΣΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ) 

Ο Πρόεδρος του 

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΣΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης στο επισυναπτόμενο αρχείο

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Πλήρες κείμενο προκήρυξης

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss