ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΙΔ. ΠΛΗΡΟΦ.   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Κ/Ψ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ
29/07/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Κ/Ψ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΜΕΣΩ ΕΚΕΜΣ) Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ,  ΒΟΙΩΤΙΑΣ , ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

            Ανακοινώνεται ότι θα διενεργηθεί στα γραφεία του ΕΚΕΜΣ, Στρατόπεδο "ΣΑΚΕΤΤΑ Β" στο Βύρωνα (Καρέας), ανοικτός δημόσιος  διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, για την προμήθεια Κ/Ψ αλιευμάτων και λαχανικών, για την κάλυψη αναγκών των Μονάδων (μέσω ΕΚΕΜΣ) των νομών Αττικής, Βοιωτίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Αρκαδίας και Ευβοίας (πλην του Ν. Αρκαδίας, για τον οποίο οι υποχρεώσεις του παρόντος διαγωνισμού, θα ισχύσουν μετά την 23 Οκτ 14).

 

            Η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει αποσταλεί για δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, την 21 Ιουλ  2014 με αριθμό εσωτερικής αναφοράς 2014 – 095494

 

            Αποσφράγιση των φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής και έλεγχος αυτών, σε δημόσια συνεδρίαση, παρουσία των εκπροσώπων των εταιριών εφόσον το επιθυμούν, την 17 Σεπ 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 πμ, από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, όπως καθορίζεται στους όρους του διαγωνισμού (Φ.600.163/ 38/ 158969/ Σ.547/ 08 Μαϊ  2014/ ΑΣΔΥΣ/ ΔΕΜ/ Τμ Ι).

 

            Η προσφορά κάθε συμμετέχοντος πρέπει να έχει περιέλθει στο ΕΚΕΜΣ ιδιοχείρως (αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο) ή ταχυδρομικά μία ημέρα πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού και ώρα 09:00πμ.

 

            Επισημαίνεται ότι, τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας διακήρυξης στον ελληνικό τύπο, θα βαρύνουν τον Ανάδοχο προμηθευτή.

 

             Πληροφορίες και αντίγραφα των όρων του διαγωνισμού, καθημερινά από 08.00 - 13.00, πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, στο Τμήμα Προμηθειών Πρατηρίου Τροφίμων - Ποτών του ΕΚΕΜΣ, τηλ  2107675444.

 

Από τη Δνση του ΕΚΕΜΣ

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss