ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόγραμμα Digi-Mobile
22/12/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Γνωστοποιείται σε κάθε ενδιαφερόμενο η έναρξη της δράσης «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc)» (συνοπτικά digi-mobile) [Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση, Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης : Ψηφιακές Ενισχύεις Α.Ε.], με δικαιούχους πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων που ασκούν οικονομική δραστηριότητα στον ελληνικό χώρο- με τις εξαιρέσεις που περιγράφονται στους Oδηγούς της δράσης -, οι οποίες διαθέτουν μία τουλάχιστον κλεισμένη διαχειριστική χρήση.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά των χρηματοδοτούμενων εφαρμογών είναι είτε να απευθύνονται στους καταναλωτές (να είναι τύπου B2C - Επιχείρηση προς Καταναλωτή), είτε να απευθύνονται σε επιχειρήσεις (τύπου B2B, Β2Ε κ.λπ. - Επιχείρηση προς Επιχείρηση ή ενδοεπιχειρησιακές), να ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες : native mobile εφαρμογές, web mobile εφαρμογές, web mobile portals και να αποσκοπούν σε :

Ø    Μείωση του κόστους λειτουργίας και βελτίωση της παραγωγικότητας, με αξιοποίηση εφαρμογών επί «έξυπνων» συσκευών κινητών επικοινωνιών, που διευκολύνουν την κινητικότητα (mobility) των εργαζόμενων και επιτρέπουν  την άμεση πρόσβαση σε εταιρικά δεδομένα και την αξιοποίησή τους από οπουδήποτε.

Ø    Συνθήκες ολοκληρωμένης προσέγγισης υφιστάμενων πελατών και νέων κοινών, με αξιοποίηση των δυνατοτήτων των «έξυπνων» συσκευών κινητών επικοινωνιών και των tablet-pc για την παροχή προσωποποιημένης-στοχευμένης πληροφόρησης.

Ø    Ευκαιρίες εξωστρεφούς ανάπτυξης και βελτίωσης των πωλήσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, αξιοποιώντας έξυπνες κινητές συσκευές. Επιλέξιμες δαπάνες είναι οι δαπάνες προμήθειας λογισμικού ή/και υπηρεσιών λογισμικού με τη μορφή «software as a service».

Το ανώτατο ύψος του προϋπολογισμού ανά υποβαλλόμενο έργο διαμορφώνεται από το δικαιούχο και δεν μπορεί να υπερβαίνει το 100% του κύκλου εργασιών της τελευταίας χρήσης της επιχείρησης. Η μέγιστη επιχορήγηση αφορά στο 70% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβεί τα :

  • 7.000 ευρώ για τις περιπτώσεις που η επιχείρηση επιθυμεί να υλοποιήσει native mobile ή web mobile εφαρμογές
  •  1.400 ευρώ για τις περιπτώσεις που η επιχείρηση υλοποιήσει web mobile portal. Το πληροφοριακό σύστημα υποβολής θα είναι διαθέσιμο για την συμπλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 12:00.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων των επιχειρήσεων καθορίζεται από την Περιφέρεια στην οποία είναι εγκατεστημένες (για την Περιφέρεια Αττικής αρχίζει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 14:00) έως εξαντλήσεως προϋπολογισμού και σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο από 24 μήνες από την ημερομηνία προκήρυξης της δράσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις από την Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. (http://digi-mobileportal.digitalaid.gr, digi-mobile@digitalaid.gr, fax : 210-3377977) και τις ιστοσελίδες www.espa.gr και www.eep.gov.gr.

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss