ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα από το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων
21/09/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 PROSKLISI_1oForumGynaikeiasEpicheirimatikotitasstiStereaEllada_F-1601981632.jpg

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε) και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στην πόλη της Λαμίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11) & ώρες 10:00 έως 18:00.

Με πρωταγωνίστρια τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Στερεά Ελλάδα, αποτελεί ένα καινοτόμο project που επιδιώκει την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση μεταξύ φορέων λήψης αποφάσεων, εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών, προκειμένου να προσφέρει την ευκαιρία σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, να ενημερωθούν και εκπαιδευτούν σε τομείς επιχειρηματικότητας. Σε όλες τις εκδηλώσεις του Forum η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλητές από διάφορους κλάδους της επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένων επιτυχημένων γυναικών επιχειρηματιών, εμπειρογνωμόνων και εκπροσώπων κρατικών φορέων που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα. Οι ομιλίες, τα σεμινάρια και οι συζητήσεις θα εστιάσουν σε θέματα όπως η δημιουργία και η διαχείριση επιχειρήσεων, οι χρηματοδοτικές επιλογές, η καινοτομία και η βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Το Forum προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για τη δικτύωση και την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντεςθα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν άλλους επιχειρηματίες, να δημιουργήσουν συνεργασίες και να εμπνευστούν από τις επιτυχημένες ιστορίες άλλων γυναικών στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών η Υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου. Παράλληλα, έχουν προσκληθεί και αναμένεται να συμμετέχουν εκπρόσωποι Υπουργείων & Οργανισμών, Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ βαθμού, επιστημονικών & επαγγελματικών οργανώσεων, τοπικοί φορείς καθώς και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοιυποστηρίζοντας το μήνυμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

H δράση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμίας, την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φθιώτιδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου, www.sege.gr καθώς και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας www.fthiotidoscc.grή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 231 022 4440.

 

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το μέλλον του Γυναικείου Επιχειρείν!

 

Η δράση τελείται υπό την αιγίδα του: Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Με την ευγενική χορηγία των : ALUMINCO Α.Ε ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., Kopanis S.A.  και Τσιάτσος Παραδοσιακά Προϊόντα Λαμίας

Χορηγοί Επικοινωνίας: Star Κεντρικής Ελλάδας , StereaNews

Λίγα λόγια για το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος:

 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. είναι ένας Φορέας με πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, και από το 1997 απευθύνεται σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα. Με πάνω από 1.500 μέλη πανελλαδικώς, δημιουργήθηκε με στόχο την ενίσχυση ,την αλληλεπίδραση και την δικτύωση των γυναικών επιχειρηματιών. Μέσα από τη συμβουλευτική, την εκπαίδευση, την κατάρτιση, το mentoring και το coaching, ο Σ.Ε.Γ.Ε. στηρίζει την βιωσιμότητα της ελληνικής γυναικείας επιχείρησης, συμβάλλοντας ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης  ΕΔΩ ή στο επισυναπτόμενο αρχείο

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
space
velos _Atzenta-1oForumGynaikeiasEpicheirimatikotitasstiStereaEllada-29-9_F-1498861841.pdf

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss