ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ    / Επιστολές προς Υπουργεία και Φορείς  RSS 2.0 

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τα συναρμόδια Υπουργεία για την επιστροφή επιδότησης ρεύματος επιχειρήσεων

 Δείτε παρακάτω την επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κου Αθανασίου Ηλ. Κυρίτση προς τα συναρμόδια Υπουργεία, σχετικά με την επιστροφή επιδότησης ρεύματος επιχειρήσεων:   "Αξιότιμοι κ. Υπουργοί,   Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας διαβιβάσουμε τον έντονο προβληματισμό και την αγανάκτηση των επιχειρήσεων – μελών μας σχετικά με την Κ.Υ.Α. ΥΠΕΝ/Δ ΗΕ/62035/1037/2024 (ΦΕΚ 3268 Β/10-06-2024), η οποία δίνει το δικαίωμα στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας να απαιτήσουν τ..... (19/07/2024)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Οικονομικών για το ζήτημα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και τα προβλήματα που παρατηρούνται

KyritsisAthanasios20242_F-482810775.jpg . (05/07/2024)

περισσότερα »
space

Κοινή επιστολή παραγωγικών φορέων στον Υπ. Ναυτιλίας για το ζήτημα διακοπής δρομολογίων από το Λιμάνι του Αγ. Κων/νου

PLOIO-LIMANI-AGIOU-KONSTANTINOU-1_F-1756056297.jpg Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο κοινή επιστολή των: Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας & Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ανατ. Στερεάς προς τον Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χ. Στυλιανίδη, για το ζήτημα διακοπής δρομολογίων από το Λιμάνι του Αγ. Κων/νου...... (29/05/2024)

περισσότερα »
space

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τους Υπουργούς Υποδομών-Μεταφορών και Ανάπτυξης απο το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

ypourgeiometaforon_F-1294031413.jpg Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στους Υπουργούς  Υποδομών-Μεταφορών και Ανάπτυξη  σχετικά με ζήτημα που έχει προκύψει με την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο οδικό δίκτυο (12/04/2024)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με το αίτημα της παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με POS

Athanasios-Kiritsis_F-988549715.jpg Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κος Αθανάσιος Ηλ. Κυρίτσης, σχετικά με την με το αίτημα της παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με POS. Δείτε παρακάτω το περιέχεμενο της επιστολής:   "Αξιότιμε κ. Υπουργέ,   Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας όπως και το σύνολο των Επιμελητηρίων της χώρας, έχουν γίνει αποδέκτες έντονων προβληματισμών και παραπόνων από επιχειρήσεις μέλη, σχετικά με το αίτημα της παράτ..... (15/03/2024)

περισσότερα »
space

Παράταση κατοχύρωσης διακριτικού τίτλου για τις επιχειρήσεις ζητά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με επιστολή του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων

no_trademark_registration_greek_edited_F25141.jpg Στον νέο Ν. 4919/2022 (ΦΕΚ Α΄71/07-04-2022) προβλέπεται η δημιουργία Μητρώου Επωνυμιών και Διακριτικών Τίτλων στο οποίο καταχωρίζονται οι μοναδικές επωνυμίες και οι μοναδικοί διακριτικοί τίτλοι όλων των φυσικών και νομικών προσώπων που ασκούν εμπορική και οικονομική δραστηριότητα. Πλέον το εν λόγω Μητρώο θα είναι ενιαίο για όλη τη χώρα και θα διασυνδέεται μεταξύ άλλων με το πληροφοριακό σύστημα του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), προκειμένου να αποφευχθεί η λήψη επωνυμίας ή διακρ..... (03/10/2022)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την επιδότηση αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών

kyritsis2_F30004.jpg . (09/05/2022)

περισσότερα »
space

Επιστολή ΕΒΕ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης - Παρέμβαση για την εστίαση, τον τουρισμό και των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

 Αξιότιμε κ. Υπουργέ,   Επιτρέψτε μας αρχικά να σας μεταβιβάσουμε τις θερμότερες ευχές μας για ένα καλότυχο, ελπιδοφόρο & δημιουργικό νέο έτος. Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε ορισμένα κρίσιμα ζητήματα όσον αφορά το πεδίο εφαρμογής τριών δράσεων ενίσχυσης, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης των Επιχειρήσεων & μέλους της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου μας, κ. Χρήστου Σανίδα.   Η εν λόγω παρέμβαση αναφέρεται στο π..... (22/12/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τις ηλεκτρονικές απάτες

 Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,   Το τελευταίο διάστημα οι ηλεκτρονικές απάτες στο πλαίσιο επιχειρηματικών συναλλαγών εσωτερικού και εξωτερικού έχουν αυξηθεί ραγδαία και οι επιτήδειοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος πίσω από την ανωνυμία και την μη ελεγχόμενη πληροφορία που προσφέρει το διαδίκτυο, να προβαίνουν σε παράνομες δραστηριότητες. Η πανδημία του κορονοϊού & η περίοδος της καραντίνας εκτόξευσαν τα κρούσματα ηλεκτρονικής απάτης, καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις – μέλη μας αναγκά..... (25/11/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Οικονομικών για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και την πρόσφατη θεομηνία

A_F30600.KURITSHS.jpg . (22/09/2020)

περισσότερα »
space

Επιστολή Φορέων Φθιώτιδας προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για τα νέα μέτρα ανάσχεσης της Πανδημίας

 «Τα νέα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας πλήττουν σοβαρά για ακόμα μία φορά την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς»   Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,   Δικαιολογημένα παράπονα και έντονο προβληματισμό στον επαγγελματικό κόσμο έχουν προκαλέσει από τις πρώτες κιόλας ημέρες εφαρμογής τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού, με τα οποία πλήττονται άμεσα οι επιχειρήσεις όλων των κλάδων, ιδίως του λιανεμπορίου της εστίασης και των υπηρεσιών.   Η εφαρμογή των μέτρων στην πράξη, έχει οδηγήσει σε μείωση ..... (11/11/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου προς τον Υπ. Ανάπτυξης για την παράταση της Δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για προμήθεια πρώτων Υλών – Επανεκκίνηση Εστίασης»

1Rizos_F12124.jpg     Δείτε την επιστολή και στο επισυναπτόμενο αρχείο..... (20/07/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Στήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου κ. Χρ. Σανίδα προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπ. Πρωτοψάλτη

sanidas-christos_F31303.jpg   Δείτε την επιστολή  του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Στήριξης Επιχειρήσεων κ. Χρ. Σανίδα προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπ. Πρωτοψάλτη παρακάτω:   Αξιότιμε κύριε Διοικητή, Δυστυχώς καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες όχι μόνο καταγγελιών αλλά και εκδηλώσεων αγωνίας & αγανάκτησης από συναδέλφους επαγγελματίες οι οποίοι με αφορμή την προκήρυξη των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ έχουν για πρώτη φορά προβεί σε έναρξη εργασιών μέσω του προγράμματος ΝΕΕ, ή έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα 2ης επιχειρηματική..... (13/04/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών στα Καμένα Βούρλα

ktirioebe2020a_F11753.jpg   Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των τοπικών αναπτυξιακών φορέων, των συλλόγων αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας του Δήμου Καμένων Βούρλων σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ξενοδοχειακή μονάδα «GALINIWELNESSSPA & RESORT», οφείλει να επισημάνει τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται επί σειρά ετών στην ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών για τη διαγωνιστική διαδικασία αξιοποίησης των εγκαταστάσεων των Ιαματικών Πηγών. Οι χρό..... (09/03/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή των Επιμελητηρίων Ευβοίας και Φθιώτιδας προς τα αρμόδια Υπουργεία για τον Θεραπευτικό Τουρισμό

77_F9674.jpg . (24/02/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου με αφορμή την προδημοσίευση της δράσης «e – λιανικό»

kyritsis2_F30004.jpg Aξιότιμε κ. Υπουργέ,   Με αφορμή την προδημοσίευση της δράσης «e – λιανικό» του ΕΠΑνΕΚ στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 που έχει ως στόχο την επιδότηση των ΜμΕ για τη δημιουργία ή/και αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), επιθυμούμε να θέσουμε ορισμένες παρατηρήσεις πριν την επίσημη προκήρυξη της δράσης. Σύμφωνα με την προδημοσίευση του προγράμματος, οι επιλέξιμες επιχειρήσεις θα κληθούν να υλοποιήσουν καθώς και να εξοφλήσουν το σύνολο των δαπανών ως προαπαιτούμενο για την υποβ..... (27/12/2020)

περισσότερα »
space
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
space
velos Επιστολή διαμαρτυρίας του ΕΒΕ προς την Διοικ των ΕΛΤΑ για τη μετατροπή του ταχυδρομικού γραφείου Υπάτης σε θυρίδα (23/05/2017)
velos Επιστολή στον Πρωθυπουργό από το Επιμ. Φθιώτιδας και την ΚΕΕ για την ΑΕΠΙ ΑΕ (10/04/2017)
velos Επιστολή του Προέδρου του Επιμ. Φθιώτιδας στην Υπ. Πολιτισμού για τον διορισμό Επιτρόπου στην ΑΕΠΙ (12/05/2017)
velos Επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ στον Πρωθυπουργό περί πνευματικών δικαιωμάτων (22/09/2016)
velos Επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ προς το Υπ. Εργασίας για την συμμετοχή συνδικ. οργανώσεων ΜΜΕ στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ (19/08/2016)
velos Επιστολή του Πρόεδρου του ΕΒΕ προς το Υπ. Εργασίας για την ένταξη των Επιμελητηρίων της χώρας στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας (19/07/2016)
velos Επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ προς τους Βουλευτές περι της συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας (02/06/2016)
velos Επιστολή διαμαρτυρίας του ΕΒΕ προς τον Υπ. Εργασίας για την εξαίρεση των Ελ. Επαγγελματιών απο τις σχεδιαζόμενες βελτιώσεις του ασφαλιστικού νόμου (17/02/2016)
velos Επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ προς την ΤτΕ και Υπ. Οικονομικών για τα κόκκινα δάνεια της Συν. Τράπεζας Λαμίας (04/12/2015)
velos Επιστολή Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο πλαίσιο της προδημοσίευσης διαβούλευσης 4 νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020 (20/10/2015)


1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss