ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ    / ΔΙΟΙΚΗΣΗ  RSS 2.0 

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς την ΚΕΕΕ, τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Χώρας και τους Βουλευτές της Φθιώτιδας,σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών καταστροφών

kyritsis2023_F357255678.jpg Η χώρα μας το τελευταίο διάστημα βίωσε τεράστιες καταστροφές ως αποτέλεσμα των πυρκαγιών και των σφοδρών βροχοπτώσεων με αποκορύφωμα τις περιοχές του Έβρου και πρόσφατα της Θεσσαλίας. Ανθρώπινες ζωές χάθηκαν και εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας και παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση προς τις οικογένειες των θυμάτων.   Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε πολλές περιοχές της χώρας παραπέμπει σε εικόνες αποκάλυψης. Πέρα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα σίγουρα..... (12/09/2023)

περισσότερα »
space

Παράταση κατοχύρωσης διακριτικού τίτλου για τις επιχειρήσεις ζητά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με επιστολή του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων

no_trademark_registration_greek_edited_F25141.jpg Στον νέο Ν. 4919/2022 (ΦΕΚ Α΄71/07-04-2022) προβλέπεται η δημιουργία Μητρώου Επωνυμιών και Διακριτικών Τίτλων στο οποίο καταχωρίζονται οι μοναδικές επωνυμίες και οι μοναδικοί διακριτικοί τίτλοι όλων των φυσικών και νομικών προσώπων που ασκούν εμπορική και οικονομική δραστηριότητα. Πλέον το εν λόγω Μητρώο θα είναι ενιαίο για όλη τη χώρα και θα διασυνδέεται μεταξύ άλλων με το πληροφοριακό σύστημα του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), προκειμένου να αποφευχθεί η λήψη επωνυμίας ή διακρ..... (03/10/2022)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την επιδότηση αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών

kyritsis2_F30004.jpg . (09/05/2022)

περισσότερα »
space

Επιστολή ΕΒΕ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης - Παρέμβαση για την εστίαση, τον τουρισμό και των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

 Αξιότιμε κ. Υπουργέ,   Επιτρέψτε μας αρχικά να σας μεταβιβάσουμε τις θερμότερες ευχές μας για ένα καλότυχο, ελπιδοφόρο & δημιουργικό νέο έτος. Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε ορισμένα κρίσιμα ζητήματα όσον αφορά το πεδίο εφαρμογής τριών δράσεων ενίσχυσης, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης των Επιχειρήσεων & μέλους της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου μας, κ. Χρήστου Σανίδα.   Η εν λόγω παρέμβαση αναφέρεται στο π..... (22/12/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τις ηλεκτρονικές απάτες

 Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,   Το τελευταίο διάστημα οι ηλεκτρονικές απάτες στο πλαίσιο επιχειρηματικών συναλλαγών εσωτερικού και εξωτερικού έχουν αυξηθεί ραγδαία και οι επιτήδειοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος πίσω από την ανωνυμία και την μη ελεγχόμενη πληροφορία που προσφέρει το διαδίκτυο, να προβαίνουν σε παράνομες δραστηριότητες. Η πανδημία του κορονοϊού & η περίοδος της καραντίνας εκτόξευσαν τα κρούσματα ηλεκτρονικής απάτης, καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις – μέλη μας αναγκά..... (25/11/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή Φορέων Φθιώτιδας προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για τα νέα μέτρα ανάσχεσης της Πανδημίας

 «Τα νέα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας πλήττουν σοβαρά για ακόμα μία φορά την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς»   Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,   Δικαιολογημένα παράπονα και έντονο προβληματισμό στον επαγγελματικό κόσμο έχουν προκαλέσει από τις πρώτες κιόλας ημέρες εφαρμογής τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού, με τα οποία πλήττονται άμεσα οι επιχειρήσεις όλων των κλάδων, ιδίως του λιανεμπορίου της εστίασης και των υπηρεσιών.   Η εφαρμογή των μέτρων στην πράξη, έχει οδηγήσει σε μείωση ..... (11/11/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου προς τον Υπ. Ανάπτυξης για την παράταση της Δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για προμήθεια πρώτων Υλών – Επανεκκίνηση Εστίασης»

1Rizos_F12124.jpg     Δείτε την επιστολή και στο επισυναπτόμενο αρχείο..... (20/07/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Στήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου κ. Χρ. Σανίδα προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπ. Πρωτοψάλτη

sanidas-christos_F31303.jpg   Δείτε την επιστολή  του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Στήριξης Επιχειρήσεων κ. Χρ. Σανίδα προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπ. Πρωτοψάλτη παρακάτω:   Αξιότιμε κύριε Διοικητή, Δυστυχώς καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες όχι μόνο καταγγελιών αλλά και εκδηλώσεων αγωνίας & αγανάκτησης από συναδέλφους επαγγελματίες οι οποίοι με αφορμή την προκήρυξη των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ έχουν για πρώτη φορά προβεί σε έναρξη εργασιών μέσω του προγράμματος ΝΕΕ, ή έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα 2ης επιχειρηματική..... (13/04/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών στα Καμένα Βούρλα

ktirioebe2020a_F11753.jpg   Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των τοπικών αναπτυξιακών φορέων, των συλλόγων αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας του Δήμου Καμένων Βούρλων σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ξενοδοχειακή μονάδα «GALINIWELNESSSPA & RESORT», οφείλει να επισημάνει τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται επί σειρά ετών στην ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών για τη διαγωνιστική διαδικασία αξιοποίησης των εγκαταστάσεων των Ιαματικών Πηγών. Οι χρό..... (09/03/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή των Επιμελητηρίων Ευβοίας και Φθιώτιδας προς τα αρμόδια Υπουργεία για τον Θεραπευτικό Τουρισμό

77_F9674.jpg . (24/02/2021)

περισσότερα »
space

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου με αφορμή την προδημοσίευση της δράσης «e – λιανικό»

kyritsis2_F30004.jpg Aξιότιμε κ. Υπουργέ,   Με αφορμή την προδημοσίευση της δράσης «e – λιανικό» του ΕΠΑνΕΚ στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 που έχει ως στόχο την επιδότηση των ΜμΕ για τη δημιουργία ή/και αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), επιθυμούμε να θέσουμε ορισμένες παρατηρήσεις πριν την επίσημη προκήρυξη της δράσης. Σύμφωνα με την προδημοσίευση του προγράμματος, οι επιλέξιμες επιχειρήσεις θα κληθούν να υλοποιήσουν καθώς και να εξοφλήσουν το σύνολο των δαπανών ως προαπαιτούμενο για την υποβ..... (27/12/2020)

περισσότερα »
space

Επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Ανάπτυξης για το clickaway

kyritsis2_F30004.jpg   Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στην οποία συμμετείχατε καθ’ όλη τη διάρκειά της – και σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως – σας δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσετε από 1ο χέρι την κραυγή αγωνίας όλων των εκπροσώπων των επιχειρήσεων για την κατάσταση που βιώνει η αγορά από την επέλαση της υγειονομικής κρίσης. Η συνεδρίαση μάλιστα, πραγματοποιήθηκε την 1η μέρα επαναλειτουργίας του λιανικού εμπορίου με τη μ..... (16/12/2020)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης σχετικά με την επιβολή «πράσινου» τέλους ύψους 0,03 ευρώ ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης

 Με αφορμή την πρόθεση του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας για επιβολή «πράσινου» τέλους ύψους 0,03 ευρώ ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης, σας μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία των επιχειρήσεων πολλών κλάδων της οικονομικής δραστηριότητας, το οποίο έρχεται να προστεθεί ως μία ακόμη επιβάρυνση στις τόσες πολλές που έχουν επιβληθεί στα καύσιμα. Όπως ήδη γνωρίζετε, ο τομέας των καυσίμων έχει δεχθεί εδώ και αρκετά χρόνια ιδιαίτερη φορολογική «κακομεταχείριση» κ..... (03/12/2020)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Πρωθυπουργό σχετικά με το 2ο lockdown

kyritsis2_F30004.jpg Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,   Αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις μετά και τις ανακοινώσεις σας για αναστολή της οικονομικής δραστηριότητας για 2η φορά στη χώρα μας, διάχυτη είναι η αβεβαιότητα που έχει διαμορφωθεί στην επιχειρηματική κοινότητα. Οι Αναπτυξιακοί & Επαγγελματικοί φορείς εκφράζουν την εικόνα μιας έκρυθμης κατάστασης στην αγορά με ανυπολόγιστες συνέπειες, που σε αυτήν την συγκυρία ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας.    Η αγορά πλέον φοβάται ότι έπειτα από την πανδημία του ..... (06/11/2020)

περισσότερα »
space

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών το ΕΒΕ Φθιώτιδας: «Απαλλαγή & όχι αναστολή υποχρεώσεων στο Δημόσιο» (Ηχητικό)

kiritsis_thanasis1_F20302.jpg Ο πρόεδρος Αθανάσιος Κυρίτσης, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1, τονίζει ότι για να μείνουν όρθιες οι επιχειρήσεις μας θα πρέπει να τεθεί προς συζήτηση το αίτημα για απαλλαγή & όχι αναστολή όλων των υποχρεώσεων προς το Δημόσιο και ΔΕΚΟ που σχετίζονται με τις τρέχουσες υποχρεώσεις τουλάχιστον για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία. «Η απόφαση για υιοθέτηση επιπλέον μέτρων κρίνεται επιβεβλημένη για την ανακούφιση των επιχειρήσεων, κυρίως τω..... (23/09/2020)

περισσότερα »
space

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Οικονομικών για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και την πρόσφατη θεομηνία

A_F30600.KURITSHS.jpg . (22/09/2020)

περισσότερα »
space
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
space
velos Κοινή Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απο Προέδρους Επιμελητηρίων (12/06/2014)
velos Επιστολή του Επιμελητηρίου προς το Υπουργείο Εργασίας αναφορικά με τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ (04/04/2014)
velos Το ΕΒΕ Φθιώτιδας είναι αντίθετο με την πρόταση του ΟΟΣΑ για την παραγωγή και διάθεση μιγμάτων ελαιολάδου – σπορέλαιων στην Ελλάδα (14/03/2014)
velos Επιστολή ΕΒΕ προς τους Υπουργούς Α. Μανιτάκη και Ο. Κεφαλλογιάννη σχετικα με την μεταφορά της Περιφ. Υπηρεσίας Τουρισμού Στ.Ελλάδας απο την Λαμία στον Βόλο (26/02/2014)
velos Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Πρωθυπουργό σχετικά με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ (24/02/2014)
velos Εισήγηση του Προέδρου του ΕΒΕ κου Αλέξανδρου Διαμαντάρα στα πλαίσια επίσκεψης του Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. κου Γιοχάνες Χαν (07/02/2014)
velos Επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ προς τον Υπουργό Μεταφορών σχετικά με την υποχρεωτικότητα των λεοφορείων και φορτηγών να φέρουν πέδηση ABS (13/12/2013)
velos Επιστολή Προέδρου προς Βουλευτές και Τ.Ο Κομμάτων του Ν. Φθιώτιδας για την συμφωνία CETA Καναδά και Ε.Ε. (05/12/2013)
velos Επιστολή διμαρτυρίας προς τον Υπουργό Εργασίας σχετικά με το νεό "χαράτσι" των εργοδοτών για τις παιδικές κατασκηνώσεις (27/11/2013)
velos Επιστολή Προέδρων ΕΒΕ και Φορέων προς τους Βουλευτές της Περιφέρειας για τον ΟΑΕΕ (19/11/2013)


1  2  3  4  5  6  7  8  9 
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss