ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ    / FEA - VEE  RSS 2.0 

Διήμερο συναντήσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τους εταίρους του Έργου FEA-VEE στο Πανεπιστήμιο Τέχνης και Σχεδιασμού της Κλουζ-Ναπόκα στη Ρουμανία

1_F3305850.jpg Το διήμερο 7 – 8 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Κλουζ-Ναπόκα η Διακρατική Συνάντηση των εταίρων του έργου FEA-VEE, που αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να συζητήσουν τα επόμενα βήματα και τις δραστηριότητες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη ρουμανική πόλη, με οικοδεσπότη το Πανεπιστήμιο Τέχνης και Σχεδιασμού της Κλουζ-Ναπόκα, το οποίο μας υποδέχθηκε σε μια γοητευτική τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο, συνοδευόμενη την τελευταία ημέρα α..... (13/02/2024)

περισσότερα »
space

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 3η διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος FEA – VEE

1pplovdiv_F310781885.png Ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων και μέλος της Δ.Ε του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Χρήστος Σανίδας καθώς και οι συνεργάτες του φορέα Γιώργος Ζάρδας και Χριστόφορος Παπαβασιλείου, συμμετείχαν στην 3η διακρατική συνάντηση του προγράμματος FEA – VEE “Επαγγελματική & Επιχειρηματική αριστεία – Πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης στους τομείς της μόδας, της κλωστοϋφαντουργίας και του λιανικού εμπορίου”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Plodviv (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας το διάστημα 29 ..... (03/07/2023)

περισσότερα »
space

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετείχε στη 2η διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος FEA-VEE

1_F14744.JPG Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Διακρατικό ProjectMeeting του έργου “FashionEarthAlliance, VocationalExcellenceandEnterprise/FEA – VEE” που πραγματοποιήθηκε στην Τεράσα της Ισπανίας. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ως ένας από τους 12 εταίρους του προγράμματος συμμετέχει στη σύμπραξη. Στη διακρατική συνάντηση εκ μέρους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, συμμετείχαν ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Σαμαράς καθώς και οι συνεργάτες κ. Γιώργος Ζάρδας & κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου.   Η Συνάντηση φιλοξενήθ..... (30/01/2023)

περισσότερα »
space

Συμμετοχή στο Ευρωπαικό Πρόγραμμα FEA-VEE

baner Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετέχει στο διακρατικό έργο "FEA-VEE" (Fashion Earth Alliance – Vocational Excellence and Enterprise united for training, policy reform and sustainability in the fashion, textiles and apparel industries) το οποίο στοχεύει να δημιουργήσει και να διαδώσει μια πιστοποίηση επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΚ), συνδυασμένη με προγράμματα μαθητείας και πρακτικής για σπουδαστές και νέους επαγγελματίες, έτσι ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ν..... (31/10/2022)

περισσότερα »
space
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss