Ημέρα: 30 Οκτωβρίου 2016

Προς παράταση για ρύθμιση οφειλών σε ΔΕΗ – ΕΥΔΑΠ

Την παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να αποφασίσει εντός της ημέρας το Δ.Σ. της ΔΕΗ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της επιχείρησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.

 

Στο μεταξύ η ΕΥΔΑΠ πρόκειται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, να δώσει “σιωπηρή” παράταση 15 ημερών.
Η απόφαση έρχεται μετά την ταλαιπωρία καταναλωτών, που στήθηκαν τις περασμένες μέρες στην ουρά προκειμένου…..

Χαμός με τις εταιρείες που ανοίγουν γραφεία στη Βουλγαρία – Ερχονται έλεγχοι

Σε σειρά εξαγγελιών για αυστηρούς ελέγχους και τσουχτερά πρόστιμα σε Έλληνες επιχειρηματίες που ανοίγουν εικονικές εταιρείες στη Βουλγαρία με στόχο της χαμηλότερη φορολογία, έχει αποδυθεί το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση.
Τα στοιχεία της ελληνικής πρεσβείας στη Σόφια που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα είναι εντυπωσιακά. Το 2015 υπήρξαν περίπου 2.000 νέες εγγραφές επιχειρήσεων, οι οποίες στο σύνολό τους δεν εμφανίζουν απασχολούμενο, ενώ δεν περιλαμβάνουν μεταφορά παραγωγικής ή εμπορικής δραστηρ…..