.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ, «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» & «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.
Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), παρουσίασαν σε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» & «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ».Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, στη Λαμία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προκήρυξης των Δράσεων:
• «Εργαλειοθήκη Αν…..

Έρχεται ρύθμιση χρεών προς τους δήμους με 100 δόσεις, απαλλαγή από προσαυξήσεις και πρόστιμα
Το νέο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών προς τους Δήμους, περιλαμβάνεται με αντίστοιχη διάταξη στο ήδη κατατεθειμένο στη Βουλή νομοσχέδιο για την ισότητα των φύλων και την απονομή ιθαγένειας και η ψήφιση του προβλέπεται εντός τρέχοντος μηνός.
Με τη ρύθμιση, δίνεται η δυνατότητα σε οφειλέτες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τους Δήμους σε έως και 100 δόσεις καθώς και την πλήρη απαλλαγή από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Π.Ε.Δ.Α, δυνατότη…..