Ημέρα: 28 Φεβρουαρίου 2019

Συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕ την Τετ. 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019  και ώρα 18:00 με θέματα:
 
1)       Αναπλήρωση του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας κ. Αλέξανδρου Διαμαντάρα λόγω παραίτησης του, από το 1ο αναπληρωματικό μέλος του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΘΙΑ. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
 
2)       Ενημέρωση των …..

Λήγει στις 31 Μαρτίου 2019 η προθεσμία ανανέωσης της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος όλων των διαμεσολαβούντων στην ιδιωτική ασφάλιση

Λήγει στις 31 Μαρτίου 2019 η προθεσμία ανανέωσης της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος όλων των διαμεσολαβούντων στην ιδιωτική ασφάλιση (φυσικών & νομικών προσώπων).
Επίσης θα πρέπει άμεσα να προσκομιστούν τα Συμβόλαια Αστικής Ευθύνης που έχουν λήξει. Εφιστούμε την προσοχή σας σε αυτό καθώς η απουσία Συμβολαίου Αστικής Ευθύνης σε ισχύ αποτελεί ποινικό αδίκημα, επιφέρει σκληρές ποινές και απώλεια της άδειας, μιας και αποτελεί εχέγγυο για το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.
      …..

Νέο θρίλερ με το αφορολόγητο – Ποιες ανατροπές έρχονται

Στη γραμμή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τάσσεται και η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία ότι πρέπει να εφαρμοστεί κανονικά η μείωση του αφορολόγητου ορίου που έχει ήδη ψηφιστεί για το 2020.
 
Η Κομισιόν τονίζει ότι η μείωση του αφορολόγητου θα οδηγήσει στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και να εξασφαλίσει πόρους προκειμένου να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές για τις επιχειρήσεις και την εργασία (δηλαδή για τη φορολογική κλίμακα μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών).
Τα πρ…..