Ημέρα: 24 Απριλίου 2019

Αυτές είναι οι αλλαγές στο Τέλος Ταξινόμησης – Επιστρέφει ο Φόρος Πολυτελείας!

Αλλαγές στο Τέλος Ταξινόμησης των καινούριων αλλά και εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο μετά από τις προτάσεις που κατέθεσε η ειδική επιτροπή που ασχολείται με την φορολογία των αυτοκινήτων οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr θα πραγματοποιηθούν άμεσα.
 
Ειδικότερα η πρώτη αλλαγή θα αφορά αρχικά στα όρια των ποσών που αλλάζουν οι συντελεστές του Τέλους Ταξινόμησης η οποία θα αφορά τα καινούρια αλλά και εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα …..

«Πέφτει» ο ΦΠΑ σε χιλιάδες προϊόντα – Η λίστα που εξετάζει το ΥΠΟΙΚ

Ελαφρύνσεις μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η μείωση του ΦΠΑ και του κατώτατου φορολογικού συντελεστή βρίσκονται στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, όπως ανέφερε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, εξηγώντας ότι η καλή πορεία της οικονομίας δίνει το περιθώριο για τέτοιες κινήσεις και επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση κατεβάζει το βαρύ πυροβολικό εν όψει εκλογών.

 
Στο πλαίσιο του νέου κύκλου παροχών που έχει ανοίξει η κυβέρνηση και αναμένεται να παρουσι…..