Ημέρα: 28 Δεκεμβρίου 2021

Στοχευμένα μέτρα στήριξης φέρνει η Όμικρον

 
«Φωτιές» στο προϋπολογισμό και την πραγματική οικονομία ανάβει η ραγδαία και πρωτοφανής έξαρση της μετάλλαξης Όμικρον φέρνοντας στο προσκήνιο σενάρια για νέα μέτρα στήριξης σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις που πλήττονται από το νέο κύμα της πανδημίας.
Το οικονομικό επιτελείο παρακολουθεί τις εξελίξεις στο υγειονομικό μέτωπο, περιμένει να ακούσει τα νέα περιοριστικά μέτρα και μετά από 15-20 ημέρες όταν θα έχει μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης θα αποφασίσει εάν χρειαστεί να ληφθούν και …..

Δίμηνη παράταση και για φορολογικές δηλώσεις με προθεσμία υποβολής 31 Δεκεμβρίου

Σε παράταση έως τις 28 Φεβρουαρίου της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων που έχουν καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 31η Δεκεμβρίου, προχώρησε με απόφασή του ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.
    Η νέα προθεσμία αφορά στις εξής δηλώσεις:
-Τροποποιητικές δηλώσεις με αγροτικές ενισχύσεις και επιδοτήσεις που ανάγονται σε προηγούμενα έτη, εφόσον η βεβαίωση για τα εν λόγω ποσά εκδόθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ εντός του 2021.
 
-Δηλώσεις φορολογικού έτους 202…..