Ημέρα: 19 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση της ΠΕΜΕΤΕ για την κατωχύρωση και αναγνώριση του ονόματος kalamata olives στην διεθνή αγορά ως ελληνικό προιόν

Ο Παρθενώνας είναι Ελλάδα και έτσι είναι καταχωρημένος συνείδηση των πολιτών του κόσμου. Ετσι ακριβώς και το kalamata olives είναι καταχωρημένο στην συνείδηση της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας και του καταναλωτή, ως ένα από τα πιο εμβληματικά ελληνικά προιόντα.
 Η    μοναδική ποιότητα του προϊόντος που προσδίδει η ελληνική γη μαζί με τις ατέρμονες προσπάθειες δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων ελαιοκαλλιεργητών και δεκάδων μεταποιητικών/εξαγωγικών επιχειρήσεων επιτραπέζιων ελιών από όλη την χώρα,…..

Πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων απο το ΚΔΒΜ Europrogress σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Το ΚΔΒΜ EUROPROGRESS σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ υλοποιεί  σεμινάρια προετοιμασίας ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ που δεν διαθέτουν την προβλεπόμενη απαιτούμενη διδακτική εμπειρία των 150 ωρών (ένταξη στην κατηγορία ββ, άρθρου 67, Ν.3486/2016).
Το πρόγραμμα εξασφαλίζει τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις για την πιστοποίηση του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ από τον ΕΟΠΠΕΠ (Ν. 4386/16 Άρθρο 67).
 ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

120 ώρες
112 ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση
8 ώρες σύγχρονη τηλεκατάρτιση

 ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ …..

Τι αλλάζει σε φορολογικές δηλώσεις, ενημερότητα και ελέγχους

Το πέρασμα των φορολογικών αρχών στη ψηφιακή εποχή, η αυτοματοποίηση των φορολογικών δηλώσεων αρχικά σε 1 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους που δεν έχουν άλλα εισοδήματα πέρα από μισθούς και συντάξεις και η απαλλαγή από την προσκόμιση βιβλίων στην εφορία προς έλεγχο είναι μερικές από τις διατάξεις που θα περιληφθούν σε νομοσχέδιο που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών τα επόμενα 24ωρα.
Αφορά αλλαγές στον Κώδικά Φορολογικών Διαδικασιών, οι οπ…..