3η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε, η 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, στην Άμφισσα.
Στην Συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο Αντιπ/ρχης της Π.Ε. Φωκίδας, κος Ευαγ.Κατσαγούνος.
Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων συζήτησαν για τη δυνατότητα διεξαγωγής σχολικών εκδρομών εκπαιδευτικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να ενισχυθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας και να τονωθούν οι τοπικές οικονομίες.
Μερικά από τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση στην συνεδρίαση ήταν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, αλλά και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του 6ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας.
Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα Επιμελητήρια της Στερεάς αλλά και τις περιοχές τους, όπως για παράδειγμα η πρόταση ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς.

10_F16738.jpg

11_F16830.jpg

12_F16853.jpg

1_F16569.jpg

3_F16598.jpg

4_F16624.jpg

5_F16647.jpg

6_F16673.jpg

7_F16716.jpg