Διεθνής Έκθεση Detrop 3-6 Μαρτίου 2017

1

 1 1  1  1  1 
1
Τον εγχώριο και διεθνή «παλμό» του κλάδου τροφίμων-ποτών θα καταγράψει το εκθεσιακό «δίδυμο» Detrop – Oenos, που θα διοργανώσει από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  

Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων. Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και Tο δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο.

english version here more
1
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΑΣ  

Άκρως ικανοποιημένοι δήλωσαν οι επισκέπτες των εκθέσεων «Detrop» και «Oenos», οι οποίοι αυξήθηκαν κατά 23% από το 2013 στο 2015, και από 25.850 που ήταν το 2015 ξεπέρασαν τους 31.000το 2016 στη Detrop Boutique. Για το 2017 η πρόβλεψη είναι ότι η επισκεψιμότητα θα ξεπεράσει τους35.000 στοχευμένους εμπορικούς επισκέπτες.

english version here more
1
 
1
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ & ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  by PLACES & FLAVORS

H DETROP, ως πρωτοπόρος, πραγματοποιεί και ενσωματώνει στη διάρκεια της έκθεσης, καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες καλύπτουν πολλά επίκαιρα ζητήματα του κλάδου των τροφίμων-ποτών, με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια. Εμπλέκοντας ενεργά τους HOSTED BUYERS στο «παιχνίδι», εντάσσοντας τους εκθέτες και τα προϊόντα τους στις γευσιγνωσίες και παντρεύοντάς τα με αυτά άλλων εκθετών, η DETROP δημιουργεί έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο προβολής.


english version here more

ΟΡΓΑΝΩΣΗ
more

1
 
1