Η Φθιώτιδα και τα προϊόντα της στην Έκθεση HORECA

Η Φθιώτιδα και τα προϊόντα μας είχαν την τιμητική τους στην 4η & τελευταία ημέρα διεξαγωγής της έκθεσης HORECA. Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου, μαγειρέψαμε με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας στο Gastronomy forum συνταγές με πρώτες ύλες τα προϊόντα της Φθιωτικής γης, σε μια γαστρονομική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Frosty smoothie με ξινόγαλο, ακτινίδιο Σπερχειού και στέβια, αλμυρό cheesecake με κατίκι Δομοκού, κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας, μέλι και αρωματικά της περιοχής μας, καθώς και φιλέτο λαβράκι από mousse κονσερβολιάς Αταλάντης και χλιαρή σαλάτα φακής με παρθένο τοπικό ελαιόλαδο.

Η φιλοσοφία του Good Mood Food προσδίδει υπεραξία στα προϊόντα της περιοχής μας, έχοντας ως κύριο στόχο να τα προωθήσουμε σε εγχώριες & διεθνείς εκθέσεις. Μέσα από την όμορφη αυτή εκδήλωση, απευθύναμε κάλεσμα στο κοινό, να επισκεφθεί τον τόπο μας, να δοκιμάσει τα προϊόντα μας και να αφεθεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, εικόνων & ιδιαίτερων συναισθημάτων.

HORECA1_F24911.jpg

 

HORECA2_F24960.jpg

 

HORECA3_F24996.jpg

 

 HORECA4_F25055.jpg

 

 HORECA5_F26554.jpg

 

 HORECA6_F26596.jpg

 

HORECA7_F26648.jpg

 

HORECA8_F26681.jpg

 

HORECA9_F26717.jpg

 

HORECA11_F27158.jpg

 

HORECA12_F27318.jpg

 

HORECA13_F27350.jpg