Detrop Boutique 2020 - CHEESE n’ WINE - στην Θεσσαλονίκη απο 22-24/2 2020
20/01/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
detrop_F15892.png
Μια μοναδική εκθεσιακή & γευστική εμπειρία μεταξύ τυριού και … κρασιού!
Βήμα σε εγχώριους παραγωγούς τυροκομικών προϊόντων, κρασιών, αλλά και σε συνοδευτικά είδη δίνει το θεματικό σαλόνι CHEESE n’ WINE της επαγγελματικής έκθεσης τροφίμων και ποτών Detrop Boutique 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι εκθέτες που φιλοξενούνται σε αυτή τη θεματική ενότητα παρουσιάζουν διάφορα είδη τυροκομικών προϊόντων, οίνων και αποσταγμάτων, αναδεικνύοντας τη δυναμική της παραγωγής τους από αντιπροσωπευτικά μέρη της χώρας.
10 εκδηλώσεις + 400 συμμετέχοντες
Το εκθεσιακό σκέλος του CHEESE n’ WINE συμπληρώνεται παράλληλα από 10 ωριαίες εκδηλώσεις σε έναν καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο οινογνωσίας.
Εξειδικευμένο προσωπικό θα αναδείξει την αξία του pairing μέσα από συνδυασμούς με τυροκομικά προϊόντα και αλείμματα, αλλά και με ελιές, τουρσιά, μανιτάρια, ξύδι, κρέμες, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και σοκολάτες, προερχόμενα όλα από τους εκθέτες εν γένει της Detrop Boutique.
Οι εκδηλώσεις θα διεξάγονται σε συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών της έκθεσης.
Οι κρατήσεις για τους ενδιαφερομένους γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του CHEESE n’ WINE
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)