«Έφυγε» από κοντά μας ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στ. Ελλάδας Νικόλαος Κουδούνης. [12/08/2022]

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμπαραστέκεται στο πένθος για τον χαμό του Νικόλαου Κουδούνη, επί σειρά ετών Προέδρου του Σ.Β.Σ.Ε. και Αντιπροέδρου της ΑΝΔΙΑ Στ. Ελλάδας & Θεσσαλίας. Υπήρξε ένας εξαίρετος και αξιόλογος άνθρωπος, γνήσιος εκφραστής της υγιούς επιχειρηματικότητας, άνθρωπος με όραμα και ιδιαίτερα χαρίσματα. Εκφράζουμε τα θερμά & ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και........ περισσότερα »

Νέο ΕΣΠΑ: Όλο το σχέδιο ύψους €700 εκατ. για «πράσινες» μικρομεσαίες επιχειρήσεις [12/08/2022]

Χρηματοδότηση δράσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ για 25.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να αναβαθμίσουν την παραγωγική λειτουργία τους και να υιοθετήσουν λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον Εξτρα μπόνους για τις επιχειρήσεις που θα «πρασινίσουν» τη λειτουργία τους υιοθετώντας λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον και πριμοδότηση στη βαθμολογία για όσους υλοποιήσουν επένδυση σε απομακρυσμένες ή/και δυσπρόσιτες περιοχές περιλαμβάνει το επενδυτικό καθεστώς «Πράσινη αναβάθμιση της παραγωγικής λειτουργία........ περισσότερα »

Κώδικας Ηθικής και Επαγγελματικής Συμπεριφοράς Υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα [11/08/2022]
5ος Διεθνής Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Ταλέντων [10/08/2022]

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2018-2021 periodiko ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ DIRECTMARKET2 ΕΡΕΥΝΑ - ΕΠΙΚΥΡΩΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ FILOXENO bookoncloud ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές
Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την επιδότηση αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών 09/05/2022 Επιστολή ΕΒΕ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης - Παρέμβαση για την εστίαση, τον τουρισμό και των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 22/12/2021 Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τις ηλεκτρονικές απάτες 25/11/2021 Επιστολή Φορέων Φθιώτιδας προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για τα νέα μέτρα ανάσχεσης της Πανδημίας 11/11/2021 Επιστολή του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου προς τον Υπ. Ανάπτυξης για την παράταση της Δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για προμήθεια πρώτων Υλών – Επανεκκίνηση Εστίασης» 20/07/2021 Επιστολή του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Στήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου κ. Χρ. Σανίδα προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπ. Πρωτοψάλτη 13/04/2021
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

e-Επιμελητήριο

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ FACEBOOK AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss