Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης [18/06/2024]

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων του συνόλου της ελληνικής επικράτειας, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων σχεδιάζει τη διοργάνωση – από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. ........ περισσότερα »

ΑΑΔΕ: «Ζεσταίνονται» οι ελεγκτικές υπηρεσίες [17/06/2024]

Προειδοποιητικό κυρίως χαρακτήρα έχουν προσώρας οι έφοδοι για έκδοση αποδείξεων και «πειραγμένες» ταμειακές. Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε επιχειρήσεις και περιοχές βγαίνουν μέσα από το σύστημα risk analysis. Από τον Ιούλιο και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ενεργοποιείται ο θερινός προγραμματισμός ελέγχων και οι έφοδοι της ΑΑΔΕ θα γίνονται κατά κύματα, είτε προληπτικά με επιτόπιους ελέγχους είτε στοχευμένα με βάση λίστα προτεραιοποιημένων στόχων.   Κλιμάκια απ’ όλες τις υπηρεσίες ανά τη........ περισσότερα »

Σεμινάριο “Ορθής Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού” [14/06/2024]

  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ως συνδιοργανωτής,  σας προσκαλεί στο σεμινάριο  “Ορθής Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού” που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης  την Τρίτη 18 Ιουνίου και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.    ........ περισσότερα »

Newsletter Επιμελητηρίου Φθιώτιδας - Τεύχος Μαίου 2024 [11/06/2024]

periodiko ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΑ - ΕΠΙΚΥΡΩΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ FILOXENO bookoncloud ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές TASTE CENTRALGREECE ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2018-2021
Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς την ΚΕΕΕ, τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Χώρας και τους Βουλευτές της Φθιώτιδας,σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών καταστροφών 12/09/2023 Παράταση κατοχύρωσης διακριτικού τίτλου για τις επιχειρήσεις ζητά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με επιστολή του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων 03/10/2022 Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την επιδότηση αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών 09/05/2022 Επιστολή ΕΒΕ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης - Παρέμβαση για την εστίαση, τον τουρισμό και των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 22/12/2021 Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τις ηλεκτρονικές απάτες 25/11/2021 Επιστολή Φορέων Φθιώτιδας προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για τα νέα μέτρα ανάσχεσης της Πανδημίας 11/11/2021
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss