Επιπλέον 10 εκ. € για την ενίσχυση της κεφαλαιακής κίνησης των επιχειρήσεων [27/10/2020]

Όπως ανακοίνωσε χθες Τρίτη 26 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας κ. Φ. Σπανός μέσα από τη συχνότητα του STAR Κεντρικής Ελλάδας, εγκρίθηκαν επιπλέον 10 εκ. € για το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον COVID-19 που αφορά μη επιστρεπτέα επιχορήγηση προς τις επιχειρήσεις για την κάλυψη των αναγκών τους, ανεβάζοντας έτσι τον Π/Υ του προγράμματος στα 20 εκ. €. Παράλληλα, όπως τόνισε, γίνονται προσπάθειες διεκδίκησης επιπλέον 10 εκ. με σκοπό να καλυφθούν όσο το δυνατόν πε........ περισσότερα »

Αναστολή συμβάσεων εργασίας για τον μήνα Οκτώβριο - Οι ΚΑΔ [26/10/2020]

Με Υπουργική Απόφαση, επεκτάθηκε η «ομπρέλα» των αναστολών συμβάσεων και για τον Οκτώβριο. Ο κατάλογος των πληττόμενων δραστηριοτήτων είναι μακρύς, αν και υπάρχουν ενστάσεις για την απουσία του πυρήνα του λιανεμπορίου. Οι ΚΑΔ που πλήττονται τον μήνα Οκτώβριο *Δικαίωμα να θέσουν σε προσωρινή αναστολή εργασίας το 100% των εργαζομένων τους 01.49.19.02 Εκτροφή γουνοφόρων ζώων (αλεπούς, μινκ, μυοκάστορα, τσιντσιλά και άλλων) 01.49.3 Παραγωγή ακατέργαστων γουνοδερμάτων και διάφορων ακατέργα........ περισσότερα »

To ransomware συνεχίζει να εξελίσσεται με πολλές παραλλαγές [23/10/2020]

Τα νεότερα στοιχεία από το μέτωπο του ransomware πιστοποιούν ότι είναι ένα πρόβλημα που δεν πρόκειται να μας αφήσει και τόσο εύκολα. Τα δεδομένα δείχνουν ότι νέες παραλλαγές γνωστών μορφών λογισμικού ransomware εμφανίζονται διαρκώς, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι παραλλαγές αυτές τείνουν να είναι πολύ πιο επικίνδυνες από ό,τι στο παρελθόν. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το ότι οι κακοποιοί πίσω από το λογισμικό που έχει ως στόχο του την αδυναμία χρήσης ενός υπολογιστή από το νόμιμο κάτοχό του........ περισσότερα »

Ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά καταστήματα και σούπερ μάρκετ [23/10/2020]

Ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 14 του ίδιου μήνα.   Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή την 1η Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.  ........ περισσότερα »toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss