Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κος Χρυσόστομος Καρέλλης μιλά στο Star Κεντρικής Ελλάδος για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και αλλά θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της περιοχής.
........
περισσότερα »
Το Επιμελητήριο Πιερίας προσκαλεί ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στην 14η Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας 2025, που συνδιοργανώνεται με την Π.Ε. Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης.
Η λΕκθεση θα πραγματοποιηθεί από Κυριακή 24 έως και την Κυριακή 31 Αυγούστου 2025, στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης, στον Οικισμό Ανδρομάχης.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο.........
περισσότερα »
Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει, κατόπιν σχετικής επίσημης ανακοίνωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ότι ενόψει της θερινής περιόδου και της αυξημένης διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμοι, βαπτίσεις, γιορτές, πανηγύρια κ.λπ.), ισχύουν συγκεκριμένοι περιορισμοί σχετικά με τη χρήση και την καύση πυροτεχνημάτων και λοιπών συναφών υλικών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (Ν. 456/1976, Π.Δ. 293/77 και μεταγενέστερες υπουργικές αποφάσεις).
Συγκεκριμένα:
Απαγορεύεται καθολικά η εμπορία,........
περισσότερα »