Παρουσία πλήθους κόσμου η ετήσια κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας [22/02/2024]

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο ''Τεμπέλης '' στο Γοργοπόταμο. Η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τα μέλη και τους φίλους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας καθώς πάνω από 900 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μέλη, φίλοι του Επιμελητηρίου, Υπουργοί, βουλευτές, Δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Επιμελητηρίων........ περισσότερα »

Μελέτη του Γραφείου Ο.Ε.Υ.της Ελληνικής Πρεσβείας στην Τιφλίδα για τον αγροτικό κλάδο στην Γεωργία [21/02/2024]

Για τη Γεωργία, ο αγροτικός τομέας παραμένει σημαντικός όσον αφορά στη συμβολή στο ΑΕΠ, καθώς αντιπροσωπεύει, τα τελευταία δέκα χρόνια, το 7-8% του ΑΕΠ, ενώ παρέχει, επίσης, ένα σημαντικό δίχτυ ασφαλείας για τον αγροτικό πληθυσμό, δεδομένου ότι το 39,6% του πληθυσμού της χώρας διαβιοί στην ύπαιθρο (1,48 εκ. κάτοικοι). Ειδικότερα, το 17,9% του απασχολούμενου πληθυσμού της Γεωργίας εργάζεται στον πρωτογενή τομέα (229.000 άτομα), εκ των οποίων οι αυταπασχολούμενοι στον εν λόγω τομέα αντιπροσωπ........ περισσότερα »

Στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας ΔΥΠΑ – Ιανουάριος 2024 [21/02/2024]

Tο σύνολο των εγγεγραμμένων στο μητρώο της Δ.ΥΠ.Α.   για τον μήνα Ιανουάριο 2024, ανήλθε σε 1.039.475 άτομα. Από αυτά 500.459  (ποσοστό 48,1%) άτομα είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο  της Δ.ΥΠ.Α για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 539.016   (ποσοστό 51,9%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Δ.ΥΠ.Α.  για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.   §  Οι άνδρες ανέρχονται σε 375.288  άτομα (ποσοστό 36,1%) και οι  γυναίκες ανέρχονται σε 664.187 άτομα (ποσοστό 63,9%). §  Η ........ περισσότερα »

Δυναμική συμμετοχή της Φθιώτιδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΤΤR 2024 στο Βουκουρέστι [20/02/2024]

Έξι επιχειρήσεις – μέλη μας βρέθηκαν το διάστημα 15 – 18 Φεβρουαρίου στη Ρουμανική πρωτεύουσα σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις των Βαλκανίων, προωθώντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας προσδοκώντας να επιτύχουν επωφελείς συμφωνίες. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στήριξε οικονομικά τη συμμετοχή των μελών του, τα οποία μέσω στοχευμένων B2B - επαγγελματικών συναντήσεων, ήρθαν σε επαφή με 30 και πλέον επαγγελματίες Τουρισμού (δημοσιογράφους, tour operators και διαμορφωτές κοινο........ περισσότερα »


periodiko ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΑ - ΕΠΙΚΥΡΩΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ FILOXENO bookoncloud ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές TASTE CENTRALGREECE ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2018-2021
Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς την ΚΕΕΕ, τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Χώρας και τους Βουλευτές της Φθιώτιδας,σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών καταστροφών 12/09/2023 Παράταση κατοχύρωσης διακριτικού τίτλου για τις επιχειρήσεις ζητά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με επιστολή του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων 03/10/2022 Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την επιδότηση αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών 09/05/2022 Επιστολή ΕΒΕ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης - Παρέμβαση για την εστίαση, τον τουρισμό και των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 22/12/2021 Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τις ηλεκτρονικές απάτες 25/11/2021 Επιστολή Φορέων Φθιώτιδας προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για τα νέα μέτρα ανάσχεσης της Πανδημίας 11/11/2021
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss