Προετοιμασία ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων για δυναμική συμμετοχή στις κορυφαίες εκθέσεις «BIG5 SHOW 2021» και «Anuga 2021» [27/07/2021]

Δύο σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πώς οι  ελληνικές, εξαγωγικές επιχειρήσεις, θα έχουν δυναμική συμμετοχή στις δύο κορυφαίες εκθέσεις, «BIG5 SHOW 2021» και «Anuga 2021», διοργάνωσε η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) μέσα στον Ιούλιο.   Πρόκειται για δύο εκθεσιακά events, τα οποία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της διεθνούς, επιχειρηματικής κοινότητας, με την πρώτη να διαμορφώνει τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο παγκοσμίως και τη........ περισσότερα »

Ανακοινώνεται μικρή αύξηση κατώτατου μισθού αλλά με άμεση εφαρμογή [26/07/2021]

Σύμφωνα με πληροφορίες  τα σενάρια ήταν δύο το πάγωμα και η αύξηση στο 1,5-2% και όπως φαίνεται επικρατεί το 2% χωρίς ακόμη να είναι απόλυτα σίγουρο.    Με το 2% ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί κατά 13 ευρώ το μήνα δηλαδή θα διαμορφωθεί από 650 σε 663 ευρώ ενώ το νέο κατώτατο ημερομίσθιο των εργατοτεχνιτών θα διαμορφωθεί από 29,04 σε 29,62 ευρώ.  Το ζητούμενο είναι, σε περίπτωση ακόμη και μικρής αύξησης του κατώτατου μισθού, από πότε η κυβέρνηση θα την ενεργοποιήσει. Σύμφωνα με τα επικρατέ........ περισσότερα »

Αλλάζουν τα κίνητρα για πλαστικό χρήμα – Πού και πώς «χτυπά» η Εφορία [26/07/2021]

«Χρυσές» οι αποδείξεις από γιατρούς, δικηγόρους, οικοδομικά επαγγέλματα και γραφεία κηδειών   Κίνητρα στη μεσαία και ανώτερη τάξη να αρχίσει να ζητάει αποδείξεις από ελεύθερους επαγγελματίες και ειδικά από γιατρούς και τεχνικά επαγγέλματα, προβλέπει νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα το υπουργείο Οικονομικών. Το «κτύπημα» που ετοιμάζει το υπουργείο είναι διπλό: ·         Πληρωμές μέσω τραπέζης σε μια σειρά από «ύποπτα» επαγγέλματα θα προσφέρει μείωση φορολογητέου εισοδήματος......... περισσότερα »

Προς παράταση η δράση ενίσχυσης των επιχειρήσεων εστίασης [23/07/2021]

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων υπαγωγής για τη Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» αναμένεται με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ κ. Τσακίρη. Κατόπιν παρέμβασης & του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που με σχετική του επιστολή προς τον Υπουργό είχε αναφερθεί στο ζήτημα των καθυστερήσεων που παρατηρούνται καθώς πολλοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση δεν έχουν ενημέ........ περισσότερα »Επιστολή του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου προς τον Υπ. Ανάπτυξης για την παράταση της Δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για προμήθεια πρώτων Υλών – Επανεκκίνηση Εστίασης» 20/07/2021 Επιστολή του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Στήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου κ. Χρ. Σανίδα προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπ. Πρωτοψάλτη 13/04/2021 Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών στα Καμένα Βούρλα 09/03/2021 Επιστολή των Επιμελητηρίων Ευβοίας και Φθιώτιδας προς τα αρμόδια Υπουργεία για τον Θεραπευτικό Τουρισμό 24/02/2021 Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου με αφορμή την προδημοσίευση της δράσης «e – λιανικό» 18/01/2021 Επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Ανάπτυξης για το clickaway 16/12/2020
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss