ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ    / PAL PUSH II  RSS 2.0 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στη νήσο Μαδέιρα της Πορτογαλίας στα πλαίσια του Ευρωπαικού Προγράμματος Pal Push II

1Madera1_F1645139177.jpg Από τις 11 έως και τις 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις των εταίρων του Ευρωπαικού Προγράμματος PALPUSHII,  Ιntegrating the European Knowledge in employment and entrepreneurship for Disadvantaged Groups» (Erasmus+), στη νήσο Μαδέιρα της Πορτογαλίας, στο οποίο συμμετέχει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.   Οι εργασίες της συνάντησης αφορούσαν τα παρακάτω θέματα: Έκθεση προόδου και οικονομικός Σχεδιασμός Επικαιροποίηση της μεθοδολογίας και του σχεδιασμού Σχεδιασμός και υλοποίηση ..... (16/10/2023)

περισσότερα »
space

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το το Business Speed Dating που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο πλαίσιο συμμετοχής του ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα PAL PUSH II

1(2)_F-2028563352.JPG Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 19 Ιουνίου το Business Speed Dating που διοργάνωσε το  Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο πλαίσιο συμμετοχής του ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα PAL PUSH II  - “Ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Γνώσης στην απασχόληση & επιχειρηματικότητα για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες” (2021-1-CZ01-KA220-ADU-000033499).  Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους  στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, συμμετείχαν επιχειρηματίες της Φθιώτιδας, ..... (20/07/2023)

περισσότερα »
space

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας φιλοξένησε τους ευρωπαίους εταίρους του προγράμματος PAL PUSH II

1palpush_F-998530075.png Το 2ήμερο 1 & 2 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας διακρατική συνάντηση μεταξύ των εταίρων του προγράμματος PAL PUSH II στο οποίο συμμετέχουν συνολικά επτά (7) χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Ρουμανία και η Πορτογαλία. Στόχος του έργου PAL PUSH II είναι η δημιουργία καινοτόμων ευκαιριών μάθησης με τη χρήση διαδραστικών τεχνικών, θεμάτων και ψηφιακών εργαλείων με κύριο στόχο την ενίσχυση της κοινωνι..... (06/03/2023)

περισσότερα »
space

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο Brasov της Ρουμανίας στα πλαίσια του Ευρωπαικού Προγράμματος Pal Push II

Pal PUSH II - 1     Από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν  στο Μπρασόφ της Ρουμανίας οι συναντήσεις/εργασίες  εταίρων σχετικά με την διαμόρφωση του εκπαιδευτικού υλικού, για  πρόγραμμα    «Pall Push II», Integrating the European Knowledge in employment and entrepreneurship for Disadvantaged Groups» (Erasmus+), στο οποίο συμμετέχει και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ως εταίρος.  Από το  Επιμελητήριο Φθιώτιδας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος κος Αθανάσιος Κυρίτσης, .. (14/11/2022)

περισσότερα »
space

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο Ευρωπαικό Πρόγραμμα PAL PUSH II

PALPUSH_LOGO_F3822.png Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετέχει ως εταίρος στο ΕυρωπαϊκόΠρόγραμμα «Pal Push II», Integrating the European Knowledge in employment and entrepreneurship for Disadvantaged Groups - (ΕνσωμάτωσητηςΕυρωπαϊκής Γνώσης στην απασχόληση & επιχειρηματικότητα για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες). Στόχος του έργου PAL PUSH II είναι η δημιουργία καινοτόμων ευκαιριών μάθησης για ομάδες κοινωνικής ένταξης (γυναίκες, ηλικιωμένοι, άνεργοι, μετανάστες και Ρομά) με τη χρήση διαδραστικών τεχνικών, θεμάτων και ψ..... (31/10/2022)

περισσότερα »
space
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss