ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ    / ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ    / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ  RSS 2.0 

Προγράμματα: «Daily choice» & «Eurofresh fruits»

Logo-Epimelitiriou-enchr_F10784.JPG Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και άλλα Επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα, προτίθεται να συμμετάσχει – εφόσον υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις μας – στα προγράμματα: «Daily choice» & «Eurofresh fruits».  Το μεν πρόγραμμα «Daily choice», αφορά στην υλοποίηση καμπάνιας ενημέρωσης και προώθησης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ, στις αγορές της Γερμανίας, Σουηδίας, Φιλανδίας και Τσεχίας, με στόχ..... (26/06/2013)

περισσότερα »
space

Βραδιά τιμής για τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, 12 Νοε 2012 ώρα 7:30μμ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

SMARAGDISMESA_F11745.jpg ..... (29/10/2012)

περισσότερα »
space

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΤΙΣ 6/6/2012

ESPERIDA_IAMATIKA_LOYTRA_YPATHS2_F25820.jpg Το Επιμελητήριο  Φθιώτιδας διοργανώνει  την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο «Αλεξάκης» στα Λουτρά Υπάτης,  μια πολύ ενδιαφέρουσα εσπερίδα  με θέμα «Ιαματικές Πηγές Φθιώτιδας – Λουτρά Υγείας και Ευεξίας» (29/05/2012)

περισσότερα »
space

Διεξήχθει η ημερίδα "Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας"

DSC00200_F21014.JPG Διεξήχθει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ημερίδα "Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας" σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι πλαισιωμένη απο εκπροσώπους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, του Δήμου Λαμιέων λοιπών φορέων και πλήθος κόσμου.... (19/05/2012)

περισσότερα »
space

Διεξήχθει η ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδα την Παρασκευή 18 Μαίου κατα την διάρκεια της 46ης ΠΕΛ με θέμα "Καινοτομία - Κατάρτιση απασχόληση πιστοποίηση και ανάπτυξη επιχειρηματικότητας"

DSC00182_F16343.JPG Ενδιαφέρουσα απεδήχθει η ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδα την Παρασκευή 18 Μαίου κατα την διάρκεια της 46ης ΠΕΛ με θέμα "Καινοτομία - Κατάρτιση απασχόληση πιστοποίηση και ανάπτυξη επιχειρηματικότητας". Κατόπιν του χαιρετισμού εκ μέρους του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου κο Αθανασίου Κυρίτση, οι προσκαλεσμένοι ομιλητές τοποθετήκαν στην ανάγκη διείσδυσης  ... (18/05/2012)

περισσότερα »
space

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

AI_F20822.jpg Στις 29-31 Μαΐου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, το «7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης» (ΣΕΤΝ 2012). Η ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι http://setn2012.ucg.gr/Το ΣΕΤΝ 2012 συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική Εταιρία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΕΕΤΝ). Πρόκειται για  το μεγαλύτερο επιστημονικό γεγονός στον Ελληνικό χώρο σχετικά με τα επιτεύγματα της Τεχνητής Νοημοσύνης, πολλά από τα οποία αξιοποιούντα..... (17/05/2012)

περισσότερα »
space

Εκδήλωση Απονομής Βαβείων του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

1(1)_F18172.jpg Με ιδιαίτερη αναφορά από τους λαμβάνοντες τον λόγο, στην σημασία προσέγγισης της νεολαίας του τόπου με την έννοια και την εφαρμογή της επιχειρηματικότητας, διεξήχθη με επιτυχία ο 1ος Μαθητικός Διαγωνισμός που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και υποστήριξε τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης όσο και ο Δήμος Λαμιέων.Στην γιορτινή αυτή εκδήλωση παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι της Μητρόπολης Φθιώτιδας και  της Περιφέρειας Στερεάς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο..... (13/05/2012)

περισσότερα »
space

Δελτίο Τύπου - "Παράγω - αξίζω - προχωρώ!"

ikon4POSTERLAMIA_F3293.jpg Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σας προσκαλεί σε μια συζήτηση αντίδοτο στην κρίση, για την ανάπτυξη, και το μέλλον το δικό μας, της παραγωγής μας και της χώρας μας. Ελάτε να συζητήσουμε το πώς θα κάνουμε επιτέλους όσα πρέπει και πως θα κερδίσουμε από την παραγωγή μας! Τη Δευτέρα 14 Μάιου 2012 και ώρα 17:30 μ.μ. στα πλαίσια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Περίπτερο Α΄) ... (11/05/2012)

περισσότερα »
space

Παράλληλες εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κατά την διάρκεια λειτουργίας της 46ης ΠΕΛ

ekdiloseis-pel_F28603.jpg (10/05/2012)

περισσότερα »
space

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων

Logo-Epimelitiriou-enchr_F10784.JPG Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων (11/07/2011)

περισσότερα »
space

Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα την επιχειρηματικότητα

Logo-Epimelitiriou-enchr_F10784.JPG Στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών των Λυκείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας, με την έννοια και την αξία της Επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας αποφάσισε την διοργάνωση ενός μαθητικού διαγωνισμού  με θέμα την Επιχειρηματικότητα. (04/02/2011)

περισσότερα »
space

Πρόσκληση σε ημερίδα ενημέρωσης για τα νέα προγράμματα digi-content και digi-retail

Logo-Epimelitiriou-enchr_F10784.JPG (11/12/2010)

περισσότερα »
space

Ημερίδα Ενημέρωσης εν δυνάμει δικαιούχων ΜΜΕ για το πρόγραμμα Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες

Logo-Epimelitiriou-enchr_F10784.JPG Η ΑΝΔΙΑ και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης για τις εν δυνάμει δικαιούχες ΜΜΕ για το πρόγραμμα "Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες" στη Λαμία 22/11/2010 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3 Λαμία. ..... (18/11/2010)

περισσότερα »
space

Επιχειρηματική Αποστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη Διεθνή Έκθεση SIAL του Παρισιού

DSC_0019_F18083.jpg Με οργάνωση του ΟΠΕ και συμμετοχή του  Επιμελητηρίου  Φθιώτιδας  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επιχειρηματική αποστολή στο Παρίσι  στην διεθνή έκθεση   τροφίμων και ποτών SIAL. Στην αποστολή μετείχαν 9  τοπικές  επιχειρήσεις κρασιών, τυριών ,μπύρας και ελαιών  οι οποίες με την στήριξη των οργανωτών της εκδήλωσης και του ΟΠΕ,  πραγματοποίησαν μια εξαιρετική  εμφάνιση σε ένα ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου μας παρουσιάζοντας  τα προϊόντα τους σε εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες ... (22/10/2010)

περισσότερα »
space

Ημερίδα Ενημέρωσης "ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙς ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ"

Logo-Epimelitiriou-enchr_F10784.JPG Ο ΕΦΕΠΑΕ και η ΑΝΔΙΑ είναι φορείς διαχείρισης για την Στερεά Ελλάδα του Ειδικού Προγράμματος « ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» του ΕΣΠΑ.Στο πλαίσιο αυτό έχει προκηρυχτεί το πρόγραμμα «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» που αποσκοπεί στον μετασχηματισμό της μεταποιητικής παραγωγικής βάσης της Ελληνικής Οικονομίας προς νέα ή διαφοροποιημένα προϊόντα και μεταποιητικές υπηρεσίες καθώς και την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ως βασικής επιλογής για την παραγωγική αναβάθμιση τ..... (02/09/2010)

περισσότερα »
space
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
space
velos Θέσεις του Επιμελητηρίου για την Ανάπτυξη της ΠΕΛ (06/08/2010)


toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss