ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ    / ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ    / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ  RSS 2.0 

Προγράμματα: «Daily choice» & «Eurofresh fruits»

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και άλλα Επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα, προτίθεται να συμμετάσχει – εφόσον υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις μας – στα προγράμματα: «Daily choice» & «Eurofresh fruits».  Το μεν πρόγραμμα «Daily choice», αφορά στην υλοποίηση καμπάνιας ενημέρωσης και προώθησης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ, στις αγορές της Γερμανίας, Σουηδίας, Φιλανδίας και Τσεχίας, με στόχ..... (26/06/2013)

περισσότερα »

Βραδιά τιμής για τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, 12 Νοε 2012 ώρα 7:30μμ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

..... (29/10/2012)

περισσότερα »

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΤΙΣ 6/6/2012

Το Επιμελητήριο  Φθιώτιδας διοργανώνει  την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο «Αλεξάκης» στα Λουτρά Υπάτης,  μια πολύ ενδιαφέρουσα εσπερίδα  με θέμα «Ιαματικές Πηγές Φθιώτιδας – Λουτρά Υγείας και Ευεξίας» (29/05/2012)

περισσότερα »

Διεξήχθει η ημερίδα "Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας"

Διεξήχθει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ημερίδα "Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας" σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι πλαισιωμένη απο εκπροσώπους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, του Δήμου Λαμιέων λοιπών φορέων και πλήθος κόσμου.... (19/05/2012)

περισσότερα »

Διεξήχθει η ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδα την Παρασκευή 18 Μαίου κατα την διάρκεια της 46ης ΠΕΛ με θέμα "Καινοτομία - Κατάρτιση απασχόληση πιστοποίηση και ανάπτυξη επιχειρηματικότητας"

Ενδιαφέρουσα απεδήχθει η ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδα την Παρασκευή 18 Μαίου κατα την διάρκεια της 46ης ΠΕΛ με θέμα "Καινοτομία - Κατάρτιση απασχόληση πιστοποίηση και ανάπτυξη επιχειρηματικότητας". Κατόπιν του χαιρετισμού εκ μέρους του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου κο Αθανασίου Κυρίτση, οι προσκαλεσμένοι ομιλητές τοποθετήκαν στην ανάγκη διείσδυσης  ... (18/05/2012)

περισσότερα »

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

Στις 29-31 Μαΐου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, το «7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης» (ΣΕΤΝ 2012). Η ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι http://setn2012.ucg.gr/Το ΣΕΤΝ 2012 συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική Εταιρία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΕΕΤΝ). Πρόκειται για  το μεγαλύτερο επιστημονικό γεγονός στον Ελληνικό χώρο σχετικά με τα επιτεύγματα της Τεχνητής Νοημοσύνης, πολλά από τα οποία αξιοποιούντα..... (17/05/2012)

περισσότερα »

Εκδήλωση Απονομής Βαβείων του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Με ιδιαίτερη αναφορά από τους λαμβάνοντες τον λόγο, στην σημασία προσέγγισης της νεολαίας του τόπου με την έννοια και την εφαρμογή της επιχειρηματικότητας, διεξήχθη με επιτυχία ο 1ος Μαθητικός Διαγωνισμός που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και υποστήριξε τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης όσο και ο Δήμος Λαμιέων.Στην γιορτινή αυτή εκδήλωση παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι της Μητρόπολης Φθιώτιδας και  της Περιφέρειας Στερεάς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο..... (13/05/2012)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - "Παράγω - αξίζω - προχωρώ!"

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σας προσκαλεί σε μια συζήτηση αντίδοτο στην κρίση, για την ανάπτυξη, και το μέλλον το δικό μας, της παραγωγής μας και της χώρας μας. Ελάτε να συζητήσουμε το πώς θα κάνουμε επιτέλους όσα πρέπει και πως θα κερδίσουμε από την παραγωγή μας! Τη Δευτέρα 14 Μάιου 2012 και ώρα 17:30 μ.μ. στα πλαίσια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Περίπτερο Α΄) ... (11/05/2012)

περισσότερα »

Παράλληλες εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κατά την διάρκεια λειτουργίας της 46ης ΠΕΛ

(10/05/2012)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων (11/07/2011)

περισσότερα »

Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα την επιχειρηματικότητα

Στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών των Λυκείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας, με την έννοια και την αξία της Επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας αποφάσισε την διοργάνωση ενός μαθητικού διαγωνισμού  με θέμα την Επιχειρηματικότητα. (04/02/2011)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ημερίδα ενημέρωσης για τα νέα προγράμματα digi-content και digi-retail

(11/12/2010)

περισσότερα »

Ημερίδα Ενημέρωσης εν δυνάμει δικαιούχων ΜΜΕ για το πρόγραμμα Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες

Η ΑΝΔΙΑ και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης για τις εν δυνάμει δικαιούχες ΜΜΕ για το πρόγραμμα "Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες" στη Λαμία 22/11/2010 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3 Λαμία. ..... (18/11/2010)

περισσότερα »

Επιχειρηματική Αποστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη Διεθνή Έκθεση SIAL του Παρισιού

Με οργάνωση του ΟΠΕ και συμμετοχή του  Επιμελητηρίου  Φθιώτιδας  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επιχειρηματική αποστολή στο Παρίσι  στην διεθνή έκθεση   τροφίμων και ποτών SIAL. Στην αποστολή μετείχαν 9  τοπικές  επιχειρήσεις κρασιών, τυριών ,μπύρας και ελαιών  οι οποίες με την στήριξη των οργανωτών της εκδήλωσης και του ΟΠΕ,  πραγματοποίησαν μια εξαιρετική  εμφάνιση σε ένα ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου μας παρουσιάζοντας  τα προϊόντα τους σε εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες ... (22/10/2010)

περισσότερα »

Ημερίδα Ενημέρωσης "ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙς ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ"

Ο ΕΦΕΠΑΕ και η ΑΝΔΙΑ είναι φορείς διαχείρισης για την Στερεά Ελλάδα του Ειδικού Προγράμματος « ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» του ΕΣΠΑ.Στο πλαίσιο αυτό έχει προκηρυχτεί το πρόγραμμα «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» που αποσκοπεί στον μετασχηματισμό της μεταποιητικής παραγωγικής βάσης της Ελληνικής Οικονομίας προς νέα ή διαφοροποιημένα προϊόντα και μεταποιητικές υπηρεσίες καθώς και την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ως βασικής επιλογής για την παραγωγική αναβάθμιση τ..... (02/09/2010)

περισσότερα »

Θέσεις του Επιμελητηρίου για την Ανάπτυξη της ΠΕΛ

(06/08/2010)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss