ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

4η Συνεδρίαση ΔΣ 24-2-2010
15/04/2010
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

     ΠΡΑΚΤΙΚΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

     Νο  4/2010

 Στη Λαμία και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, την 24η Φεβρουαρίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, συνήλθαν σε επαναληπτική συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. εξ αναβολής της 22/2/2010.  
Θέμα 1ο: Έγκριση των πρακτικών της από 30-11-2009  συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει το πρακτικό της από 30-11-2009 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Θέμα 2ο: Οριστικοποίηση Ταμειακού υπολοίπου έτους 2009.Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα  Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την Α΄  Τροποποίηση του Προϋπολογισμού Χρήσης 2010 λόγω οριστικοποίησης του Ταμειακού Υπολοίπου που στη συνέχεια θα σταλεί  στο Υπουργείο Ανάπτυξης για την τελική έγκριση. 
Θέμα 3ο: Απόδοση του 3% επί των συνδρομών των μελών μας οικ. Έτους 2009 για την οικονομική ενίσχυση της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ, του ΠΣΕ, του ΣΕΒΘ & Κ.Ε και των Ομοσπονδιών Ν. Φθ/δας μελών της ΓΣΕΒΒΕ & ΕΣΕΕ.Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την απόδοση του  3% επί των συνδρομών του Επιμελητηρίου μας έτους 2009 στην ΓΣΕΒΕΕ, την ΕΣΕΕ, τον ΣΕΒΘ & ΚΕ, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων ενώ στις τοπικές Ομοσπονδίες, ήτοι την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νομού Φθιώτιδας και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας το ποσοστό από 3% όπως ορίζει ο Νόμος να γίνει 5%.  
Θέμα 4ο: Έγκριση καταβολής της συνδρομής του Επιμελητηρίου μας προς την Κ.Ε.Ε. βάση των εισπραχθέντων το έτος 2009  συνδρομών των μελών μας.Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την καταβολή της συνδρομής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων του έτους 2009. 
Θέμα 5ο: Έγκριση υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και του Ελληνο – Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και του  Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. 
Θέμα 6ο: Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προτάσεις που υποβλήθηκαν από το Επιμελητήριό μας  στην Ειδική Υπηρεσία - Ενδιάμεση Διαχ/κή Αρχή στα πλαίσια του Ε.Π. «Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013».  
Θέμα 7ο: Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την προσφορά για την φιλοξενία των Διαδικτυακών εφαρμογών του Επιμελητηρίου μας στο DATACENTER της FORTH NET  ύστερα από σχετική προσφορά  της  εταιρείας KNOWLEDGE BROADBAND SERVICES A.E. Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την προσφορά της εταιρείας «KNOWLEDGE BROADBAND SERVICES A.E.» για την φιλοξενία των Διαδικτυακών εφαρμογών του Επιμελητηρίου μας στο DATACENTER της FORTH NET.  
Θέμα 8ο: Έγκριση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης στο Σωματείο Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Κεντρικής Ελλάδος.          Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  δεν εγκρίνει την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στο Σωματείο Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Κεντρικής Ελλάδος.  
Θέμα 9ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την θέσπιση χορήγησης βραβείων-τιμητικών διακρίσεων για διακεκριμένες επιχειρηματικές δραστηριότητας μελών μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι εγκρίνει την θέσπιση χορήγησης βραβείων τιμητικών διακρίσεων για διακεκριμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες μελών μας καθώς και την σύσταση μιας Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης, η οποία θα αποτελείται από τον κ. Λάμπρου, την κα Καραναστάση και τον κ. Πασλή.   
Θέμα 10ο: Συζήτηση για την πορεία και τα πεπραγμένα των ΚΕΤΑ (αν υφίστανται, που στεγάζονται, ποια η δραστηριότητά τους) και την πορεία και τα πεπραγμένα του ΗΚΕ, ύστερα από σχετικό  αίτημα του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας κ. Αβδίκου.             Ο κ. Ζαχαρόπουλους ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για την πορεία και τα πεπραγμένα του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΚΕΤΑ ΠΕ.ΣΕ) και στη συνέχεια ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. για το ανωτέρω θέμα. 
Θέμα 11ο: Διάφορα Υπηρεσιακά – Ανακοινώσεις.        Έγινε ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για διάφορες ενέργειες του Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και οι Σύμβουλοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν. 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss